14 Mart 2025 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
escort konya
a
en iyi rulet siteleri

Bakan Selçuk’tan yüz yüze eğitim açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, "Bir an önce yüz yüze eğitime geçilmesi için şartların olgunlaşmasını bekliyoruz." dedi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, “Kaliteli ve evrensel manada rekabet edebilir bir eğitim sistemi için adım adım 20-30 yıl sonrasını biçimlendiren politikalarla ilgili çalışmaya devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bakan Selçuk, “Bir an önce yüz yüze eğitime geçilmesi için şartların olgunlaşmasını bekliyoruz. Dünyada sadece 4 ülke öğretim kademeleri için 3 ayrı TV kanalı kurabildi. Bunlardan biri Türkiye” diye konuştu. 

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, 21 Aralık tarihine kadar 200 bin tabletin daha dağıtılacağını, 2021 Ocak ortasına kadar ise ilave 300 bin tabletin dağıtılacağını belirtti. 

Selçuk, öğretmen başına düşen öğrenci sayısının; ilköğretimde 28’den 16’ya, ortaöğretimde de 18’den 11’e düştüğünü söyledi.

AA

YORUMLAR

s


En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Türkiye’de koronavirüsten can kaybı 16 bin 417 oldu

HIZLI YORUM YAP