30 Nisan 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali başladı

27. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali, Kovid-19 önlemleri kapsamında film gösterimiyle başladı.

 Adana BüyükÅŸehir Belediyesince gerçekleÅŸtirilecek 27. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında film gösterimiyle baÅŸladı.

Adana BüyükÅŸehir Belediyesi Åžehir Tiyatro Salonu’nda senaryo ve yönetmenliÄŸini Anıl Gelberi’nin yaptığı “Plaza” filmi, festival kapsamında izleyicilerle buluÅŸtu.

Festival Yürütme Kurulu Üyesi Ä°smail Timuçin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl Kovid-19 salgını nedeniyle festivale biraz buruk baÅŸladıklarını söyledi.

Festivalin, salgın önlemleri çerçevesinde konuk kabul etmeden gerçekleÅŸtirildiÄŸini aktaran Timuçin, sadece “Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması” ve “Ulusal ÖÄŸrenci Kısa Film Yarışması”nın gerçekleÅŸtirileceÄŸi etkinlikteki yarışma filmlerinin ise “on-line” sistemle izleyicilerle buluÅŸacağını belirtti.

Adana’da BüyükÅŸehir Belediyesi Åžehir Tiyatrosu ile Amfi Tiyatro’da salgın kriterleri dikkate alınarak önceki yıllarda festivalde ödül almış filmlerin sanatseverlerle buluÅŸturulacağını ifade eden Timuçin, seyircilere, Seyhan Nehri üzerinde, sosyal mesafe kriterlerine uygun ÅŸekilde gondollarda 20 Eylül’e kadar film gösterimi yapılacağını kaydetti.

Salgın nedeniyle konuk kabul etmedikleri festivalin jüri üyelerinin de kente gelmediÄŸini ve Ä°stanbul’da sinema salonunda filmleri izlediÄŸini belirten Timuçin, etkinliÄŸin son günü olan 20 Eylül’de, ödül alanlar ve verenlerin buluÅŸacağı, konuksuz bir tören yapılacağını ifade etti.

AA

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Otomobil üretimi yüzde 45 arttı

HIZLI YORUM YAP



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.