30 Nisan 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

Bir adım da Ä°ÅŸ Bankası’ndan!

İş Bankası'da koronavirüs salgını nedeniyle ekonomiye destek paketini açıkladı.

Türkiye Ä°ÅŸ Bankası, koronavirüs salgını nedeniyle ekonomik destek paketini devreye aldı.

Ä°ÅŸ Bankası’ndan yapılan açıklamaya göre banka Türkiye’de de yayılım gösteren ve Dünya SaÄŸlık Örgütü tarafından pandemi olarak ilan edilen koronavirüs salgını nedeniyle devreye aldığı ekonomiye destek paketini açıkladı.

MüÅŸterilerin 30 Nisan’a kadar ihtiyaç duyması halinde anapara/faiz/taksit ödemelerinin ilave bir koÅŸul aranmaksızın 30 Haziran’a kadar ötelenmesine imkan verilecek.

Salgın sebebiyle mali bünyesi olumsuz etkilenen baÅŸta turizm, lojistik, AVM, perakende sektörleri olmak üzere sektör ayrımı olmaksızın her bir ihtiyaç, vaka bazında deÄŸerlendirilerek ödemesiz dönem dahil gerekli tüm destek verilecek.

KOBÄ°’lerin ve mikro iÅŸletmelerin, tabana yaygın yararlanmasını teminen, salgın öncesi girdiÄŸi ticari yükümlülüklerinin yerine getirilebilmesi amacıyla mevcut limitlerle desteklenmesi ve gerekirse ilave limit için de azami çaba gösterilecek.

MaaÅŸ anlaÅŸmalı olsun olmasın banka müÅŸterilerinin gelecek 3 aya ait maaÅŸ ödemelerini herhangi bir istihdam azaltımı yapmamaları kaydıyla gerekirse ilave limit tahsisi suretiyle ödenmesine katkı saÄŸlanacak.

Dijital kanallar üzerinden yapılacak EFT/havale iÅŸlemlerinden 30 Nisan’a kadar (karttan karta havale dahil) hiçbir banka müÅŸterisinden ücret alınmayacak.

SaÄŸlık ve gıda baÅŸta olmak üzere, müÅŸterilerin alışveriÅŸ anında ihtiyaç duyması halinde kredi kartı limitlerinde artırıma gidilecek. POS ve Ödeme Kaydedici Cihaz (ÖKC) ücretleri 3 ay boyunca ötelenecek.

Bireysel müÅŸterilere, tüketici kredisi, kredi kartı ve ek hesap ödemelerini 3 ay boyunca öteleme imkanı getirilecek. 

Ä°ÅŸ Bankası, bu tedbirler manzumesi ile sınırlı olmamak ve baÅŸta iÅŸini kaybeden vatandaÅŸlara saÄŸlanacak kolaylıklar olmak üzere, “Türkiye’nin Bankası” olarak ülkenin içine girdiÄŸi zorlukları aÅŸmak için yapıcı ve çözümcü anlayışını bugüne kadar olduÄŸu gibi sürdürerek her türlü ilave tedbiri alacak.

AA

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Emekli promosyonları ödenmeye başladı!

HIZLI YORUM YAP



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.