13 Aralık 2025 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.
Diyarbakır, Bingöl ve Muş kırsalında 179 timin katılımıyla gerçekleştirilen “Kıran-5” operasyonunda ortaya çıkarılan biri 5 katlı 20 sığınak ile 5 el yapımı patlayıcı imha edildi, arazide çalılar arasına gizlenmiş çuvallar ve toprağa gömülü 1 ton 615 kilogram esrar ele geçirildi.
Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Diyarbakır, Muş ve Bingöl İl Jandarma Komutanlıklarınca, bölücü terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmek, sığınak ve barınakları tespit ederek içerisindeki silah ve mühimmatları muhafaza altına almak, operasyon bölgesinde saklanan uyuşturucuları ve bunları gizleyenleri bularak adalete teslim etmek maksadıyla 3 il arasındaki kırsal alanda başlatılan “Kıran-5” müşterek operasyonu başarıyla sürüyor.
Operasyonda teröristlerce kullanılan biri 5 katlı 20 sığınak tespit edilmesinin ardından Patlayıcı Madde Tespit ve İmha (PAMİ) Timi ve Mayın/EYP Tespit ve İmha Timleri (METİ) tarafından gerekli emniyet tedbirleri alınarak imha edildi.
El yapımı patlayıcılar misina ile tuzaklanmış
Sığınak, ağaçlık, kayalık alan ve toprağa gömülü jelikan bidonlar içerisinde kalaşnikof, bir tanesi timlerin intikal güzergahına iki ağaç arasına misina ip ile tuzaklanmış 5 el yapımı patlayıcı düzeneği, 153 fişek, 4 şarjör, gece görüş dürbünü, 250 kilogram amonyum nitrat, el yapımı patlayıcı da kullanılan radyo frekans komutalı anahtar sistemi ile bol miktarda yaşam malzemesi ele geçirildi.
Ele geçen delil niteliğindeki malzemelere el konulurken diğer malzemeler yerinde imha edildi.
Toprak altına gizlenmiş esrar
Narko-terörizmle mücadele faaliyetleri kapsamında; arazide çalılar arasına gizlenmiş çuvallar ve toprağa gömülü jelikan bidonlar içerisinde 1 ton 615 kilogram esrar bulundu.
AA
Zatürre tüm ölüm nedenleri arasında 4. sırada
1
İş dünyası 2020’ye umutla bakıyor
390662 kez okundu
2
Sanayi Bakanı Müjdeyi verdi!
293758 kez okundu
3
Dış ticaret açığı, ağustosta yüzde 168 arttı
109359 kez okundu
4
Pegasus’tan İsrail kararı
51862 kez okundu
5
Gümrük alacaklarını yapılandırmaya ilişkin usul ve esaslar belli oldu
50636 kez okundu
TÜRK-İŞ asgari ücret masasına oturmadı
Hangi Çiçek Soğanlarının İhracatı Yasaklandı?
Yeşilova Otomotiv’e Karsan’dan “Kalite Ödülü”
TCMB Başkanı Fatih Karahan: Ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz
AJet’ten yurt dışı seyahatlerde yüzde 40 indirimli bilet
İşte dünyanın en güçlü kadınları
Yan Yana’ 2025’in en çok izlenen filmi oldu
DEM Parti bugün Bahçeli’yi ziyaret edecek
Asgari ücret maratonu bugün başlıyor
Rekabet Kurumu idari para cezası alt sınırını belirledi
TÜRK-İŞ asgari ücret masasına oturmadı
Hangi Çiçek Soğanlarının İhracatı Yasaklandı?
Yeşilova Otomotiv’e Karsan’dan “Kalite Ödülü”
TCMB Başkanı Fatih Karahan: Ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz
AJet’ten yurt dışı seyahatlerde yüzde 40 indirimli bilet
İşte dünyanın en güçlü kadınları
Yan Yana’ 2025’in en çok izlenen filmi oldu
DEM Parti bugün Bahçeli’yi ziyaret edecek
Asgari ücret maratonu bugün başlıyor
Rekabet Kurumu idari para cezası alt sınırını belirledi
bursa escort görükle eskort görükle escort bayan bursa görükle escort bursa escort bursa escort bayan