25 Nisan 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

2021 Davos Zirvesi kıştan yaza alındı

Her yıl ocak ayında yapılan Dünya Ekonomik Forumu (WEF) (Davos Zirvesi), Kovid-19 salgını nedeniyle 2021 yazına ertelendi.

1971’den bu yana her yıl ocak ayında Ä°sviçre’nin Davos kasabasında düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu (WEF) (Davos Zirvesi), gelecek yıl yazın gerçekleÅŸtirilecek.

WEF Sözcüsü Adrian Monck, yaptığı yazılı açıklamada, kararın kolay alınmadığını vurgulayarak, “Ancak uzmanların tavsiyesi, ocak ayında bunu güvenli bir ÅŸekilde yapamayacağımızdır.” ifadesini kullandı.

Monck, WEF’in 2021 yazının baÅŸlarına ertelendiÄŸini belirterek tarih vermedi. Monck, bununla birlikte, 25 Ocak’ta önemli küresel liderlerin dünyadaki ekonomik duruma iliÅŸkin görüÅŸlerini paylaÅŸacağı üst düzey “Davos Diyalogları” adlı programın sanal ortamda gerçekleÅŸtirileceÄŸini aktardı.

Bu yıl 50’ncisi düzenlenen Davos Zirvesi’ne her yıl 120’ye yakın ülkeden 3 bin iÅŸ insanı, siyasetçi, akademisyen ve sivil toplum kuruluÅŸu temsilcisi katılıyor.

AA

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Benzine zam

HIZLI YORUM YAP



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.