23 Mayıs 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

2021-YKS Ek Yerleştirme Kılavuzu yayımlandı

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, 2021-Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Ek Yerleştirme Kılavuzu'nun yayımlandığını bildirdi.

Ölçme Seçme ve YerleÅŸtirme Merkezi (ÖSYM) BaÅŸkanı Prof. Dr. Halis Aygün,  sosyal medya hesabındaki paylaşımında, tercihlerin 20-23 Eylül’de kurumun internet sitesi ve ÖSYM AÄ°S mobil uygulamasından yapılabileceÄŸini belirtti.

ÖSYM’nin internet sitesinde yer alan bilgilendirmede ise adayların, 2021-YKS Ek YerleÅŸtirme tercihlerini T.C. kimlik numaraları ve ÅŸifreleriyle bireysel olarak yapacağı hatırlatıldı.

Tercih iÅŸlemlerinin 20 Eylül saat 10.00’da baÅŸlayacağı ve 23 Eylül saat 23.59’da sona ereceÄŸi kaydedilen bilgilendirmede, adayların kılavuzu dikkatle incelemeleri, tercihlerini kılavuz bilgileri doÄŸrultusunda yapmaları tavsiyesinde bulunuldu.

Bilgilendirmede, “Ek yerleÅŸtirme iÅŸlemleri, 2021-Yükseköğretim Kurumları Sınavı Kılavuzu, 2021-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu ile 2021-YKS Yükseköğretim Programlarına Ek YerleÅŸtirme Kılavuzu‘nda belirtilen kurallar doÄŸrultusunda yapılacaktır.” ifadelerine yer verildi.

AA

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

MuÄŸla’da orman yangını

HIZLI YORUM YAP