20 Nisan 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Bursa’da

Bugün Gökdere Meydanı’nda Bursalılara seslenecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada 21 milyar liralık yatırımın toplu açılışını yaptıktan sonra Fetih Müzesi’nde gençlerle bir araya gelecek. Erdoğan akşam da BTSO’nun Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni’ne katılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Bursa da. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ilk durağı 13.00’da Gökdere Meydanı olacak. Sat 13.00’deki Gökdere mitinginde Bursalılara hitap edecek Erdoğan, burada 21 milyar TL’lik yatırımın toplu açılışını gerçekleştirecek. Erdoğan, toplu yatırımların içinde; Emek-YHT Gar-Şehir Hastanesi projesi kapsamına eklenen 3.5 kilometre hat uzunluğunda ve iki istasyonlu Üniversite-Görükle uzatmasının temelini de atacak.

GENÇLERLE BULUŞACAK…

Gökdere’deki miting ve toplu açılışların ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Panaroma 1326 Fetih Müzesi’nde saat 15.00’de gerçekleştirilecek olan ‘İlk Oyum AK Parti’ye İlk Oyum Recep Tayyip Erdoğan’a Gençlik Buluşması’nda gençlerle bir araya gelecek. Bu programı ardından Erdoğan’ın saat 17.00’da Merinos AKKM Fuaye Alanı’nda BTSO’nun düzenleyeceği ‘Ekonomiye Değer Katanlar’ ödül töreninde 2 yıl içerisinde Türkiye’nin istihdamına ve cari bütçesine katkı verenlerin ödül takdimini gerçekleştirecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın BTSO’daki Ödül Töreni’nin ardından Bursa’dan ayrılması bekleniyor.

Dikkat! Bu yollar kapalı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugün 13.00’de Gökdere Bulvarı’nda yapacağı miting nedeniyle dün akşam 22.00’den itibaren Gökdere ve Meydancık kavşakları trafiğe kapatıldı. İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, alınan önlemler şöyle sıralandı: “Bugün saat 09.00 itibariyle Kemal Bengü Caddesi’nde bulunan Acemreis Cami kavşağından Gökdere gidiş-geliş, Mahmudiye kavşağından Gökdere gidiş-geliş, Meydancık kavşağından Gökdere kavşağına iniş-çıkış, Etbalık kavşağı, Beyazıt Caddesi’nden Gökdere gidiş-geliş istikametlerindeki yollar, Davut Kadı Caddesi (İncirli Caddesi), Şenöz Işıklar, Meydancık kavşağı; açık hava mitingi bitinceye kadar araç trafiğine kapatılacak Ayrıca Yıldırım ilçesinde bulunan Kurtuluş Caddesi’ni kullanacak olan araç ve sürücüleri için cadde tek yön iniş olarak kullanılacak.”

ALTERNATİF GÜZERGAHLAR…

Bu yolları kullanacak vatandaşlar için belirlenen alternatif güzergahlar ise şöyle: “Araç sürücülerinin miting öncesi ve miting süresince, İzmir yolu, yakın doğu çevre yolu, Ankara yolu, Avrupa Konseyi Bulvarı, Yeşil Türbe istikametinden Setbaşı istikameti, İncirli Caddesi, Kurtuluş Caddesi, Namazgâh Caddesi, Teleferik istikameti, İpekçilik Caddesi, Beyazıt Caddesi, Mudanya yolu ve Eğitim Cadde istikametlerini kullanmaları uygun olacak.”

Bursaray ücretsiz olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, bugünkü Bursa ziyareti nedeniyle Bursaray belirli saatler içerisinde ücretsiz olacak. Yapılan açıklamada, metro seferlerinin 10.00-17.00 saatleri arasına ücretsiz olacağı duyuruldu.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

“Proje bazlı destek verilecek” iller açıklandı; Bursa da var

HIZLI YORUM YAP



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.