30 Nisan 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

Ticaret sicili mevzuatına ‘tek noktadan’ eriÅŸilebilecek

Ticaret Bakanlığınca devreye alınan yeni modül ile ticaret sicili mevzuatına Merkezi Sicil Kayıt Sistemi (MERSİS) üzerinden dijital ortamda "tek noktadan" erişim sağlanabilecek.

Ticaret Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, dijital dönüÅŸüm çalışmaları kapsamında Ticaret Bakanlığının vatandaÅŸlara sunduÄŸu hizmetlere bir yenisi eklendi.

Kanun, yönetmelik ve tebliÄŸ gibi muhtelif mevzuat düzenlemeleri ile ticari iÅŸletme ve ÅŸirketler hukuku alanında uygulamaya yön veren Bakanlık genelge ve görüÅŸlerinin vatandaÅŸların eriÅŸimine açılmasını amaçlayan “Ticaret Sicili Mevzuatı Modülü” devreye alındı.

MERSÄ°S üzerinden hizmete sunulan, konu baÅŸlıkları altında tasnif ve arama özelliÄŸi bulunan “Mevzuat Modülü” ile ticari iÅŸletme ve ÅŸirketler hukuku alanında ihtiyaç duyulan bilgi ve belgelere kolaylıkla “tek noktadan” ulaşılabilecek.

Ticaret sicili iÅŸlemlerinin hızlı ve doÄŸru olarak yerine getirilmesini, ticaret sicili müdürlüklerinin hizmet verimliliÄŸinin artırılmasını amaçlayan söz konusu modül ile ÅŸirket yetkilileri, ticari iÅŸletme sahipleri, meslek mensupları, akademisyenler ve öÄŸrenciler talep ettikleri bilgiye daha hızlı, kolay ve güvenli bir ÅŸekilde eriÅŸebilecek.

AA

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Yapılandırmaya rekor başvuru

HIZLI YORUM YAP



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.