30 Nisan 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

11 il için kuvvetli yağış uyarısı

Kuvvetli yağışın bugün öğle saatlerinden itibaren İstanbul, Marmara'nın doğusu, Bursa, Yalova, Kocaeli, Sakarya, Bilecik ile zamanla Batı Karadeniz'in kıyı kesimleri ve Düzce, Zonguldak, Bartın'da etkili olması öngörülüyor. Antalya ve Isparta da yağışın etkili olacağı açıklandı.

stanbul, Marmara’nın doÄŸusu ve Batı Karadeniz’in kıyı kesimlerinde bugün kuvvetli yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel MüdürlüÄŸünden yapılan uyarıya göre, yurdun kuzeybatı kesimlerinde saÄŸanak ve gök gürültülü saÄŸanak tahmin ediliyor.

Kuvvetli yağışın öÄŸle saatlerinden itibaren Ä°stanbul, Marmara’nın doÄŸusu, Bursa, Yalova, Kocaeli, Sakarya, Bilecik ile zamanla Batı Karadeniz’in kıyı kesimleri ve Düzce, Zonguldak, Bartın’da etkili olması öngörülüyor.

Ä°stanbul’un Anadolu Yakası’nın kuzey kesimleri ile Kocaeli’nin Kandıra, Sakarya’nın Kaynarca ve Ferizli ilçelerinde ise yağışların yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.

Su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Antalya ve Isparta için de kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji Genel MüdürlüÄŸünden yapılan uyarıya göre, cuma günü Batı Akdeniz’de saÄŸanak ve gök gürültülü saÄŸanak tahmin ediliyor.

Yağışların öÄŸle saatlerinden sonra Antalya’nın Aksu, Serik, Manavgat ve Ä°bradı ilçelerinde kuvvetli, iç kesimlerinde ve Isparta çevrelerinde yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.

Sel, su baskını, yıldırım, küçük çaplı dolu yağışı, hortum oluÅŸma riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

AA

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Serbest piyasada döviz açılış fiyatları

HIZLI YORUM YAP



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.