02 Mayıs 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Ayasofya açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayasofya'nın ibadete açılmasına ilişkin, "Yurt dışından gelen tepkilerin hiçbirisi bizi bağlamaz. Ayasofya'nın bu süreci bizim iç egemenlik meselemizdir." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayasofya Camisi‘nde kılınacak ilk cuma namazına ilişkin, “1000 ila 1500 civarında ancak bir cemaat orada oluşabilecek.” dedi.

“Ayasofya’nın bu süreci bizim iç egemenlik meselemizdir”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayasofya’nın ibadete açılmasına ilişkin, “Yurt dışından gelen tepkilerin hiçbirisi bizi bağlamaz. Ayasofya’nın bu süreci bizim iç egemenlik meselemizdir. (Ayasofya) Bizim iç egemenlik meselemizle alakalı kimsenin buraya herhangi bir müdahalede bulunması söz konusu olamaz.” dedi.

“Ayasofya’nın esaret zinciri sökülüp atılmıştır”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “(Ayasofya’nın ibadete açılması) Ayasofya’nın bu esaret zincirinden kurtulmasıdır.  Bu zincir aslında sökülüp atılmıştır.” dedi.

“Kardeş Azerbaycan’ı kesinlikle yalnız bırakmayız”

Son günlerde Ermenistan’ın Azerbaycan’a yönelik saldırılarını değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kardeş Azerbaycan’ı kesinlikle yalnız bırakmayız.” dedi.

AA

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Özel sektörün yurt dışı borcu azaldı

HIZLI YORUM YAP



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.