19 Mayıs 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

‘Hızlı ÅŸarj istasyonlarımızın sayısı 100’e ulaÅŸtı’

Zorlu Enerji Ticaret Direktörü İnanç Salman, "ZES markamız ile hayata geçirdiğimiz elektrikli araçlar için hızlı şarj istasyonlarımızın sayısı 100'e ulaştı." dedi.

Zorlu Enerji Ticaret Direktörü Ä°nanç Salman, ÅŸirketin EskiÅŸehir’de açtığı yeni ofisinde düzenlediÄŸi basın toplantısında, yepyeni bir hizmet kültürü ve müÅŸteri iliÅŸkileri yönetimiyle abonelerine kesintisiz ve kaliteli bir hizmet sunarken, tüketici deneyimine odaklı yaklaşımıyla yenilikçi çözümler üreterek kent için deÄŸer yaratmayı sürdürdüÄŸünü söyledi.

Türkiye’de yenilenebilir enerjinin öncüsü Zorlu Enerji’nin, elektrik dağıtım ve satışı alanında faaliyette bulunduÄŸu, Afyon, Kütahya, UÅŸak, Bilecik ve EskiÅŸehir illerini kapsayan Osmangazi bölgesine deÄŸer katmak için sunduÄŸu hizmetleri geliÅŸtirmeye devam ettiÄŸini aktaran Salman, ÅŸöyle konuÅŸtu:

“Zorlu Enerji olarak faaliyette bulunduÄŸumuz Osmangazi bölgesine, dağıtım ve satış operasyonları kapsamında bugüne kadar 1 milyar liradan fazla yatırım yapıldı. Ä°çinde bulunduÄŸumuz bu hizmet binası için 3,2 milyon lira yatırım yaptık. EskiÅŸehir’de toplam 118 arkadaşımızla en iyi ve en kaliteli hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz. EskiÅŸehir’de olduÄŸu gibi yepyeni bir hizmet kültürü ve müÅŸteri iliÅŸkileri yönetimiyle abonelerimizin yanındayız. Hem müÅŸteri deneyim süreçlerini hem de sistemimizi baÅŸtan aÅŸağı yeniliyoruz. ÇaÄŸrı merkezi, web, online iÅŸlemler, e-Devlet gibi interaktif hizmet kanallarını devreye alarak ve ödeme kanallarının sayısını artırarak müÅŸteri iletiÅŸim aÄŸlarını geniÅŸletmeye devam ediyoruz.”

Salman, bugüne kadar yapılan teknolojik yatırımlar, abone bilgi yönetim sistem iyileÅŸtirme ve geliÅŸtirmeleri sayesinde, tüketici iÅŸlemlerinde zaman kaybını minimuma seviyelere indirdiklerini de ifade etti.

“GeleceÄŸin abonelik sistemlerine hazırız”

Salman, EskiÅŸehir’in sadece bugününe deÄŸil yarınına da yatırım yaptıklarını belirterek, ÅŸunları kaydetti:

“Zorlu Enerji olarak faaliyette bulundukları bölgelerde sadece bugünü deÄŸil geleceÄŸi de düÅŸünerek yatırım yaptık. YoÄŸun öÄŸrenci nüfusun olduÄŸu bir ÅŸehir olan EskiÅŸehir’in yeni neslin istek ve beklentilerini yönetme konusunda ne kadar baÅŸarılı olduÄŸunu görüyoruz. Biz de yeni nesil bir enerji ÅŸirketi olarak geleceÄŸin enerjisini bugüne taşımaya baÅŸlamış durumdayız. Bu anlamda yeni neslin tercihlerini yansıtan iÅŸlere imza atıyoruz. ÖrneÄŸin bugün yeni nesil teknoloji faaliyetlerini çatısı altında toplayan ZES markamız ile hayata geçirdiÄŸimiz elektrikli araçlar için hızlı ÅŸarj istasyonlarımızın sayısı 100’e ulaÅŸtı. Ä°stasyonlarımız sayesinde Türkiye’nin Ä°stanbul, Ankara ve Ä°zmir gibi bölgeleri arasında elektrikli araçlarla kesintisiz seyahat edilebiliyor. Yine özellikle gençlerin çok seveceÄŸine inandığımız Türkiye’nin ilk elektrikli araç paylaşım platformu Electrip, ‘kullandığın kadar öde’ seçeneÄŸiyle elektrikli araçlarla ilgili bambaÅŸka bir deneyim sunuyor. Sizin anlayacağınız, geleceÄŸin abonelik sistemlerine yönelik hizmetlere de ÅŸimdiden hazırız.”

AA

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

350 turizm firması Van’da buluÅŸtu

HIZLI YORUM YAP