19 Mayıs 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

Erdoğan, Merkel ile görüştü

Türkiye-Almanya ilişkileri ve bölgesel konuların ele alındığı görüşmede Erdoğan, Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerinde yakalanan ivmenin kaybolmaması gerektiğini ifade etti.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel ile video konferans görüşmesi gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede, Türkiye-Almanya ilişkileri ve bölgesel konular ele alındı.

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, Almanya’nın içine girdiÄŸi genel seçim sürecinin hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak, yeni dönemde de Türkiye-Almanya iliÅŸkilerinin saÄŸduyulu ve stratejik bakışla geliÅŸeceÄŸine inandığını ifade etti.

Türkiye-Avrupa BirliÄŸi iliÅŸkilerinde yakalanan ivmenin kaybolmaması gerektiÄŸini belirten ErdoÄŸan, Yunanistan’ın tahrikkar eylemlerini sürdürdüğünü, Ege’de uluslararası hukuka ve vicdana aykırı olan geri itme hadiselerinin artarak devam ettiÄŸini, tüm bunlara raÄŸmen olumlu gündemin muhafazası için Türkiye’nin itidalli tutumunu koruduÄŸunu dile getirdi.

ErdoÄŸan, NATO’nun imkan ve kabiliyetlerini de kullanmak suretiyle Afganistan’a desteÄŸin en etkin biçimde nasıl sürdürebileceÄŸini ele almak gerektiÄŸini belirterek, Libya’nın istikrarı için Milli Birlik Hükümeti’ni desteklemeye devam edeceklerini, bu kapsamda Almanya ile iÅŸ birliÄŸi yapmaya da hazır olduklarını söyledi.

AA

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

“Çin ile anlaÅŸma 100 milyon doz”

HIZLI YORUM YAP