30 Nisan 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

NATO zirvesi açıklaması

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar Şehriban Hatun Camii’nin açılışı sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

NATO Zirvesi

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, “Türkiye NATO ülkeleri arasında ilk 5’te yerini alan güçlü bir ülke. Türkiye-ABD arasındaki iliÅŸkileri Sayın Biden ile ele alma imkanımız olacak.” dedi.

Macron ile görüşme

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, “Ağırlıklı olarak Türkiye-Fransa iliÅŸkilerinin olumlu, olumsuz yanlarını görüşme imkanımız olacak.” ifadelerini kullandı.

Ermenistan’ın döşediÄŸi mayınlar

“Ä°lham Aliyev kardeÅŸimle ÅžuÅŸa’da buluÅŸarak, ÅžuÅŸa’da iki ülke olarak aramızda bir sözleÅŸmeyi imzalayacağız. Bu Türkiye-Azerbaycan arasında kapsamlı bir sözleÅŸme olacak.” diyen ErdoÄŸan “Özellikle mayın konusunda biz konuyla ilgisi, iltisakı olanlara ‘Gelin bu konuda gerekli desteÄŸi verin, önce bu iÅŸi çözelim’ diyeceÄŸiz.” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

Aşı

Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi:
“Åžu anda (aşılamada) 32 milyonu yakaladık. Bir taraftan da aşılarımız geliyor. Süratle bir turizm atağı, bir turist atağı inÅŸallah baÅŸlayacak.”

AA

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kovid-19 aşı sertifikasına onay

HIZLI YORUM YAP



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.