30 Nisan 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

“Önümüzdeki en büyük engel rüzgar”

DışiÅŸleri Bakanı Mevlüt ÇavuÅŸoÄŸlu, KKTC CumhurbaÅŸkanı Ersin Tatar ile yangında zarar gören Manavgat’ın Kalemler mahallesinde yaptığı açıklamada, “Rüzgar yine bugün kuvvetli. Yangınla mücadeledeki önümüzdeki en büyük engel rüzgar.” ifadesini kullandı.

Bakan ÇavuÅŸoÄŸlu, “GündoÄŸmuÅŸ merkezde yangın kontrol altına alınsa da ilçeden Alanya ve Manavgat tarafından sahile inmeye çalışan yangına müdahale devam ediyor.” dedi.

“Yardımların ilk baÅŸta 10 bin lirasını hesaplara yatırdık”

ÇavuÅŸoÄŸlu, “Yangından etkilenen vatandaÅŸlara yapacağımız 50 bin liraya kadar olan yardımların ilk baÅŸta 10 bin lirasını hesaplarına yatırdık.” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

KKTC CumhurbaÅŸkanı Tatar, Manavgat’taki yangın bölgesini ziyaret etti

Bu arada, Antalya’ya gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) CumhurbaÅŸkanı Ersin Tatar’ı, DışiÅŸleri Bakanı ÇavuÅŸoÄŸlu, Manavgat Ulualan Orman Genel Müdürlüğü Yangın Yönetim Merkezi’nde karşıladı.

Mobil yangın yönetim aracından çalışmaları inceleyerek brifing alan Tatar ve ÇavuÅŸoÄŸlu, orman yangınlarından zarar gören Kalemler Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.

AA

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Hatay’da orman yangını!

HIZLI YORUM YAP



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.