20 Eylül 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

Afganistan’daki Türk askeri…

Milli Savunma Bakanı Akar, Türk askerinin Afganistan'dan tahliyesi ile ilgili, "İntikal faaliyetlerini en kısa zamanda tamamlamayı hedefliyoruz." dedi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Afganistan’da kendisine verilen görevi baÅŸarıyla yerine getirmenin gururuyla MehmetçiÄŸin Afganistan’dan tahliyesine baÅŸlandığını belirterek, “Ä°ntikal faaliyetlerini en kısa zamanda tamamlamayı hedefliyoruz.” dedi.

Afganistan’da kendisine verilen görevi baÅŸarıyla yerine getirmenin gururuyla MehmetçiÄŸin Afganistan’dan tahliyesine baÅŸlandığını dile getiren Akar, ÅŸunları söyledi:

“Havaalanında olaÄŸan dışı yoÄŸunluÄŸa ve ÅŸartlara raÄŸmen önemli bir aksaklık olmadan TSK personeli planın aksaksız uygulanması için her türlü gayreti göstermektedir. Faaliyetlerimize saÄŸladıkları destekten dolayı dost ve kardeÅŸ Pakistan ve Tacikistan ile bölgede beraber çalıştığımız müttefiklerimize teÅŸekkür ediyoruz. DışiÅŸleri Bakanlığı ve ilgili kurumlarla koordineli olarak, faaliyetlerimiz mevcut tahliye planlarımız çerçevesinde devam etmektedir.”

AA

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Büyük Taarruz’un ÅŸanlı baÅŸlangıcı

HIZLI YORUM YAP