17 Mayıs 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

SPK’da yeni baÅŸkan kim oldu?

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararıyla Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanlığına görev süresi dolan Ali Fuat Taşkesenlioğlu yerine İbrahim Ömer Gönül atandı.

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) BaÅŸkanlığına, görev süresi dolan Ali Fuat TaÅŸkesenlioÄŸlu’nun yerine Ä°brahim Ömer Gönül, baÅŸkan vekilliÄŸine ise Mutalip Ãœnal atandı.

CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan imzalı atama kararı, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Buna göre, 6362 Sayılı Sermaye Piyasası Kanunu’nun 119. maddesi ile 3 sayılı CumhurbaÅŸkanlığı Kararnamesi’nin 2, 3. ve 7. maddeleri gereÄŸince SPK BaÅŸkanlığına Gönül, baÅŸkan vekilliÄŸine Ãœnal, üyeliÄŸine ise Yusuf Sünbül getirildi.

Ä°brahim Ömer Gönül, 2014’ten bu yana SPK BaÅŸkan Yardımcılığı görevini yürütüyordu.

GÖREV SÃœRESÄ° DOLAN TAÅžKESENLÄ°OÄžLU’DAN VEDA PAYLAÅžIMI

Öte yandan, görev süresi dolan Ali Fuat Taşkesenlioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı veda paylaşımında, şu ifadelere yer verdi:

“17 Nisan 2018’de baÅŸlamış olduÄŸum SPK BaÅŸkanlığı görev süremi bugün itibarıyla tamamlamış bulunuyorum. Geride bıraktığımız 4 yılda ekonomimizde sermaye piyasalarının payının artırılması, piyasalarımızın derinleÅŸtirilmesi ve zenginleÅŸtirilmesi, yatırımcı haklarının gözetilmesi ve korunması için tüm gayretimizle çalışmanın verdiÄŸi iç huzurunu taşıyorum. Bizleri bu göreve layık görerek ülkemiz ekonomisine katkı saÄŸlamamıza vesile olan baÅŸta Sayın CumhurbaÅŸkanımız olmak üzere, birlikte çalıştığımız tüm bakanlarımıza ve çalışma arkadaÅŸlarıma teÅŸekkürü bir borç bilirim.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Altın haftayı nasıl açtı?

HIZLI YORUM YAP