30 Nisan 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

Kraliçe Elizabeth varisini açıkladı

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, tahta oturuşunun 70'inci yılı vesilesiyle bir mesaj yayınlamış ve Kraliçe Elizabeth, tahtın varisi olarak oğlu Prens Charles ve eşi Camilla'yı göstermişti.

Ä°ngiltere’de Kraliçe Elizabeth’in saÄŸlık durumu nedeniyle tıbbi gözetim altında tutulmak üzere hastaneye kaldırıldı.

Bu haber üzerine gözler tahtın sıradaki varisine çevrildi.

Kraliçe Elizabeth, tahttaki 70’inci yıl dönümüne iliÅŸkin mesajında, Prens Charles tahta çıktığında eÅŸi Camilla’nın kraliçe” unvanı almasını içten dilediÄŸini belirtmiÅŸti.

Kraliçe Elizabeth mektubunda, görevde kaldığı süre boyunca bütün ulusun sadakati ve sevgisi için teÅŸekkür ederken, “Ve zamanı geldiÄŸinde, oÄŸlum Charles Kral olduÄŸunda, ona ve eÅŸi Camilla’ya bana verdiÄŸiniz desteÄŸin aynısını vereceÄŸinize eminim ve en içten dileÄŸim kendi iÅŸlerini devam ettirirken Camilla’nın da kraliçe olarak bilinmesidir” demiÅŸti.

2005 yılında Galler Prensi Charles ile evlenen ve Prenses unvanını alan Camilla, böylelikle Charles’ın İngiltere Kralı olması durumunda Kraliçe Camilla olarak anılacak.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Mersin’deki orman yangını kontrol altında

HIZLI YORUM YAP



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.