17 Mayıs 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan maden kazasının yaşandığı bölgede

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Patlamanın nasıl yaşandığı, varsa sorumlularının kimler olduğu yürütülecek idari ve adli soruşturmayla ortaya çıkacak. Artık madenlerimizde hiçbir eksik, hiçbir gereksiz risk görmek istemiyoruz." dedi.

CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, dün meydana gelen patlama sonucu 41 işçinin hayatını kaybettiÄŸi Türkiye TaÅŸkömürü Kurumu Amasra Müessesesi’ne ait maden ocağında incelemelerde bulundu.

Bartın’ın Amasra ilçesinde patlamanın olduÄŸu maden ocağına gelen ErdoÄŸan, ilk olarak maden sahasında inceleme yaptı.

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, yapılan çalışmalar ve maden sahasındaki son duruma iliÅŸkin İçiÅŸleri Bakanı Süleyman Soylu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile Enerji Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’den bilgi aldı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi BaÅŸkanlığı (AFAD) Mobil Afet Koordinasyon Merkezi’ne geçen ErdoÄŸan, burada düzenlenen koordinasyon toplantısına baÅŸkanlık etti.

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan’a incelemeleri sırasında TBMM BaÅŸkanı Mustafa Åžentop, CumhurbaÅŸkanı Yardımcısı Fuat Oktay, SaÄŸlık Bakanı Fahrettin Koca, UluÅŸtırma ve Altyapı Bakanı Adil KaraismailoÄŸlu, AK Parti Genel BaÅŸkanvekili Binali Yıldırım, CumhurbaÅŸkanlığı Ä°letiÅŸim BaÅŸkanı Fahrettin Altun ve CumhurbaÅŸkanlığı Sözcüsü Ä°brahim Kalın da eÅŸlik etti.

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, patlamanın yaÅŸandığı Amasra’daki maden ocağında son işçiye de ulaşıldığını, hayatını kaybedenlerin sayısının 41 olduÄŸunu bildirdi.

ErdoÄŸan, “Patlamanın nasıl yaÅŸandığı, varsa sorumlularının kimler olduÄŸu yürütülecek idari ve adli soruÅŸturmayla ortaya çıkacak. Artık madenlerimizde hiçbir eksik, hiçbir gereksiz risk görmek istemiyoruz. Teknolojinin tüm kabiliyetlerini kullanarak maden kazalarını tarihe gömmek için elimizden gelen gayreti göstermenin çalışmaları içerisindeyiz.” dedi.

AA

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Oyuncu Billur Kalkavan hayatını kaybetti

HIZLI YORUM YAP