17 Mayıs 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

Bahçeli’den “Sinan AteÅŸ” suskunluÄŸu

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun adaylık konusunda sessiz kalmasından dolayı korkunun esiri olduğunu söyledi. Sinan Ateş suikastıne ilişkin bugüne kadar açıklama yapmayan Bahçeli'nin bugün de sessiz kalması dikkatlerden kaçmadı. Bahçeli, grup toplantısı çıkışında da gazetecilerin sorularını yanıtlamadı.

MHP Genel BaÅŸkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuÅŸtu. KılıçdaroÄŸlu’nun adaylığını açıklamamasından dolayı korkunun esiri olduÄŸunu belirten Bahçeli, altılı masaya adaylarını açıklaması konusunda çaÄŸrısını yineledi. Bahçeli’nin Sinan AteÅŸ suikastine dair sessizliÄŸi ise dikkat çekti. Bahçeli, grup toplantısı çıkışında her zamankinin aksine gazetecilerin sorularını kabul etmedi.

Eski Ãœlkü Ocakları Genel BaÅŸkanı Sinan AteÅŸ’in suikastine dair ÅŸu ana kadar MHP kanadından bir açıklama gelmezken AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AteÅŸ’in öldürülmesi hakkında “Emniyet iÅŸinin başındadır, olay tüm yönleriyle aydınlatılacaktır” demiÅŸti. Bugün partisinin grup toplantısında Sinan AteÅŸ cinayetine dair konuÅŸması beklenen Bahçeli’nin ise yine sessiz kalması dikkatlerden kaçmadı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Türkiye, Bulgaristan’a doÄŸal gaz satacak

HIZLI YORUM YAP