17 Mayıs 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

CHP’de devir teslim günü

Hafta sonu yapılan CHP kurultayında genel başkanlık seçimini kazanan Özgür Özel, bugün yapılacak tören ile görevi Kemal Kılıçdaroğlu'ndan devralacak. Özel'in genel başkan olarak ilk ziyaretini perşembe günü Hatay'a yapması bekleniyor.

38. OlaÄŸan Kurultay’da Genel BaÅŸkan seçilen Özgür Özel, bugün yapılacak devir teslim töreni ile CHP’nin 8. Genel BaÅŸkanı olarak görevine baÅŸlayacak.

CHP’de 2010’da yapılan 33. OlaÄŸan Kurultay’da genel baÅŸkanlığa seçilen ve 13 yıldır bu görevi aralıksız sürdüren Kemal KılıçdaroÄŸlu, bu görevi Özgür Özel’e teslim edecek.

Özgür Özel’in genel baÅŸkanlığı almasıyla CHP’de yeni bir dönem de baÅŸlamış olacak. Partinin 8. Genel BaÅŸkanı unvanını alan Özel’in ilk sınavı yerel seçimler olacak.

Parti Meclisi (PM) ile ilk toplantısını 11 Kasım Cumartesi günü yapacak olan Özgür Özel, üyelerin görüşlerine baÅŸvurarak “A takımı” denilen Merkez Yönetim Kurulunu (MYK) oluÅŸturacak.

Yeni MYK’nin 13 Kasım Pazartesi günü yapılacak ilk toplantısına baÅŸkanlık edecek Özel, salı günü de genel baÅŸkan olarak ilk kez grup toplantısında milletvekillerine hitap edecek.

İLK ZİYARET DEPREM BÖLGESİNE

Özgür Özel, genel baÅŸkan olarak ilk yurt içi ziyaretini perÅŸembe günü deprem bölgesi Hatay’a yapması bekleniyor.

Özel, Hatay’ın ardından “ikinci memleketim” dediÄŸi Osmaniye’yi ziyaret edecek.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Marmara Denizi’nde 4,1 büyüklüğünde deprem

HIZLI YORUM YAP