17 Mayıs 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

UludaÄŸ’da hafta sonu pistler doldu

Türkiye'de kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da hafta sonu pistlerde yoğunluk yaşanıyor.

Hafta sonu tatilini fırsat bilen günübirlikçilerin, yoğunluğu daha da artırdığı Oteller Bölgesi, kayak, kızak ve snowboard yapanlarla doldu.

Havanın güneÅŸli olmasıyla otellerde konaklayan tatilciler ve günübirlikçiler, teleski ve telesiyejlerde uzun kuyruklar oluÅŸturdu. Binlerce kiÅŸinin akın ettiÄŸi UludaÄŸ’da poÅŸetle kayanlar da oldu.

Ä°stanbul’dan gelen Ömer Faruk Beyhan, UludaÄŸ’ı çok sevdiÄŸini ve yılda en az iki kez ziyaret ettiÄŸini belirterek, “Bugün hava çok güzel. 4 arkadaÅŸ UludaÄŸ’a geldik. Buradan da Bursa merkezi gezeceÄŸiz.” dedi.

Tuzla Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Cemal Ali KuÅŸan da 33 kiÅŸilik kafileyle UludaÄŸ’a geldiklerini anlattı.

Bölgeyi çok beÄŸendiklerini dile getiren KuÅŸan, “Birazdan otelimize geçeceÄŸiz. TeleferiÄŸe de bindik, çok eÄŸlenceliydi.” diye konuÅŸtu.

Turistlerin fotoÄŸraflarını çeken Mine Kaya ise UludaÄŸ’da sezonun bu hafta itibarıyla açıldığını, güneÅŸli havayı fırsat bilen vatandaÅŸların akın akın UludaÄŸ’a geldiÄŸini ifade etti.

Bursa Meteoroloji Müdürlüğü verilerine göre, hava sıcaklığının en düşük sıfırın alında 14, en yüksek sıfırın altında 7 derece ölçüldüğü bölgede kar kalınlığı 30 santimetreye ulaştı.

AA

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Bakan Güler ve komutanlar sınırda

HIZLI YORUM YAP