20 Mayıs 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

Murat Kurum canlı yayında mal varlığını açıkladı

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, katıldığı canlı yayından mal varlığını açıkladı.

Cumhur Ä°ttifakı’nın Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan adayı Murat Kurum, Habertürk’te katıldığı canlı yayınında açıklamalarda bulundu.

Mal varlığını açıklamada herhangi bir sorunu olmadığını aktaran Kurum, “Ankara’da, Ä°stanbul’da evimiz var. 1 tane arabamız var. Biraz da borcumuz var. Mal varlığımız bu. Ev aldığımız için o eve olan borcumuz var. 2 yıl daha borç ödeyeceÄŸiz.” dedi.

Ekrem Ä°mamoÄŸlu’yla davet polemiÄŸi

Ä°BB BaÅŸkanı Ekrem Ä°mamoÄŸlu ile yaÅŸadığı davet polemiÄŸine iliÅŸkin konuÅŸan Kurum, “Hep, ‘Bir polemik üretebilir miyim?’ diye düşünce içerisinde. 5 senedir gördüğümüz tablonun farklı tezahürü. Kurdukları siyasi senaryo iÅŸlemedi. Bugün koltuÄŸu boÅŸtu, gelmedi. Yeri de ayrılmıştı.” ifadesini kullandı.

Kurum, Ä°mamoÄŸlu’nun, 5 yıllık dönemde devletin hiçbir protokolüne uymadığını vurgulayarak, “Yeri gelmiÅŸ bakanlara laf yetiÅŸtirmiÅŸ. Yeri gelmiÅŸ milletin iradesiyle seçilmiÅŸ CumhurbaÅŸkanımıza aÄŸza alınmayacak laflar etmiÅŸ. Yeri geldi, ‘Bizi engellediler, yaptırmadılar’ dedi. ‘Neyi engelledik?’ diye sorulunca cevabı olmayan baÅŸkan profili çiziyor. Ä°stanbul’la ilgili hayali olmadığı için gündemi Ä°stanbul dışına taşıma içinde. Kuyrukta bekleyen yüzlerce, binlerce Ä°stanbullu çile çekiyor. Gençler, geleceÄŸe daha güvenle bakmak istiyor. Ä°BB BaÅŸkanı her zamanki gibi törene davet edildim mi, edilmedim mi peÅŸinde.” açıklamasında bulundu.

Protokol krizi yaşandı mı?

Kurum, Sirkeci-KazlıçeÅŸme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi”nin açılış töreninde eski BaÅŸbakan Binali Yıldırım ile aralarında “protokol krizi yaÅŸandı” iddialarının gerçeÄŸi yansıtmadığını dile getirerek, ÅŸunları söyledi:

“Samimi bir ÅŸekilde Binali aÄŸabeye, ‘Sayın BaÅŸbakanım, Sayın CumhurbaÅŸkanımızın yanına geçin, emeÄŸiniz var, orada olmanız yakışır. Siz soluna geçin.’ dedim. O da ‘Åžimdi ayıp olur, geçmeyeyim’ dedi. Bizde devlet adabı, devlet tecrübesi var. Orada büyüğümüz, baÅŸbakanlık yapmış aÄŸabeyimize, ‘Siz CumhurbaÅŸkanımızın yanına geçin’ diyorum. O da nezaket gösteriyor, ‘Murat Bey, sen Ä°BB adayısın, sen geç’ diyor. O kadar nezaket sahibi bir aÄŸabeyimiz. Gülerek, kriz yaÅŸanır mı? Halk TV, ‘protokol krizi var’ diye yazdı. CHP’li adayın yürüttüğü bir siyasi senaryo.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ramazan pidesinin fiyatı ne kadar?

HIZLI YORUM YAP