17 Mayıs 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

“Ankara, herkesin hayranlık duyacağı bir ÅŸehir olmalıdır”

AK Parti, yerel seçime 8 gün kala "Büyük Ankara Mitingi"ni yaptı. Muhalefeti eleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) geçen seçimlerde HDP'yle gizli saklı işbirliği yaptığını belirterek "Bu seçimlerde yine utana sıkıla, adını koyamadıkları kirli bir pazarlığa giriştiler. Ortada, kapağını kaldırdıkça sürekli yeni şeyler çıkan bir matruşka ittifakı var." dedi.

CumhurbaÅŸkanı ve AK Parti Genel BaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, partisinin BaÅŸkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen Büyük Ankara Mitingi’nde konuÅŸtu.

Ankaralıları selamlayan ErdoÄŸan, konuÅŸmasının başında, dün gerçekleÅŸtirilen, Rusya’nın baÅŸkenti Moskova’daki terör saldırısını kınadı.

ErdoÄŸan, “Dün Moskova’daki bir konser salonuna yönelik gerçekleÅŸtirilen terör saldırısı dolayısıyla, ülkem ve milletim adına, Rusya hükümetine taziyelerimizi iletiyoruz. Masum sivilleri hedef alan bu menfur terör saldırısını ÅŸiddetle kınıyoruz. Terör, kimden gelirse gelsin, faili kim olursa olsun, kabul edilemez. Terörün kanlı ve kalleÅŸ yüzünü çok iyi bilen bir ülke olarak, Rus halkının acısını milletçe, devletçe paylaşıyoruz. Ä°nsanlığın ortak düşmanı olan teröre karşı mücadelemizi sürdüreceÄŸiz.” ifadesini kullandı.

BaÅŸkentlilerin ramazanını tebrik eden ErdoÄŸan, “Selçuklu’nun paylaşılamayan ÅŸehri, Osmanlı’nın emaneti” olarak nitelediÄŸi, Cumhuriyet’in baÅŸkenti Ankara’nın bugün bir baÅŸka güzel olduÄŸunu söyledi.

Alanda 200 bin kiÅŸinin bulunduÄŸu bilgisini aldığını aktaran CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, “Demek ki 31 Mart’ta bu katılım Ankara’da her ÅŸeyi biiznillah deÄŸiÅŸtirecek.” sözlerini sarf etti.

Ankara’ya ve Ankaralılara 14-28 Mayıs seçimlerinde Cumhur Ä°ttifakı’na verdikleri destek için teÅŸekkür eden ErdoÄŸan, “MilletvekilliÄŸinde yüzde 47 ve cumhurbaÅŸkanlığındaki yüzde 49’luk oy oranlarıyla, milli irade bayrağını baÅŸkentin burcuna bir kez daha diktiniz. Esasen, bizim Ankara’yla aramızdaki gönül bağına baktığımızda, bu oranların çok daha ilerisinde olduÄŸunu görüyoruz. Ä°nÅŸallah, 31 Mart’ta Ankara’yla aramızdaki muhabbetin derinliÄŸine uygun bir sonuçla, bunu telafi edeceÄŸiz. BaÅŸkentimize de böylesi yakışır.” diye konuÅŸtu.

“Birilerinin iddia ettiÄŸi gibi tesadüf eseri deÄŸil”

Ankara’nın milli mücadelenin ardından baÅŸkent ilan edilmesinin, birilerinin iddia ettiÄŸi gibi tesadüf eseri olmadığını belirten ErdoÄŸan, tarihinin her döneminde Ankara’nın, ÅŸehir kimliÄŸini muhafaza etmiÅŸ bir yer olduÄŸunu hatırlattı.

“Ankara bir bozkır kasabasıydı” diyerek bu ÅŸehri küçümseyenlerin, onun gerisindeki parıltılı geçmiÅŸten habersiz olduklarını aktaran ErdoÄŸan, “Devlet kuracak organizasyon kabiliyetine ulaÅŸan Ankara Ahilerinin mücadelesi bile tek başına, bu ÅŸehri tarihte seçkin bir yere taşımaya yeter.” deÄŸerlendirmesinde bulundu.

Ankara Marşı’nın “Ankara Ankara güzel Ankara, seni görmek ister her bahtı kara, senden yardım umar her düşen dara” dizelerini okuyan ErdoÄŸan, “Allah’ın izniyle Ankara kıyamete kadar mazlumların ümidi olmaya devam edecektir.” ifadesini kullandı.

Dünya ÅŸehri Ankara’ya layık olmaya çalıştıklarını vurgulayan ErdoÄŸan, Ankara’nın, sadece devletin merkezi sıfatıyla sahip olduÄŸu kamu gücünden ibaret olmadığını dile getirdi.

Bunun yanında Ankara’nın, sanayisiyle, ticaretiyle, tarımıyla, kültür ve sanatıyla, en önemlisi insanıyla Türkiye’nin parlayan yıldızı olduÄŸunu belirten ErdoÄŸan, “Bugün burada, BaÅŸkent Millet Bahçesi’nde bir araya gelen sizler, sadece Ankara’ya, sadece ülkemize deÄŸil, tüm dünyaya mesaj veriyorsunuz. Burayı, bu millet bahçesini kim yaptı? Murat Kurum kardeÅŸimiz bakanken o burayı yaptı. Åžimdi Murat Kurum nerede? Ä°stanbul’da. Åžimdi Ä°stanbul’u kazanmak, Murat kardeÅŸimize de yakışır.” dedi.

Keçiören’de de Turgut Altınok’un birçok eserleriyle oraya damgasını vurduÄŸunu kaydeden ErdoÄŸan, en son Keçiören’de Atatürk Cumhuriyet Kulesi’nin açılışını yaptıklarını anımsattı.

Kalabalıkla birlikte “Tek millet, tek bayrak, tek devlet, tek vatan, bir olacağız, iri olacağız, buradaki gibi kardeÅŸ olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız” sözlerini tekrarlayan ErdoÄŸan, konuÅŸmasını şöyle sürdürdü:

“Bir asır önce düşman, Ankara’nın kapısına kadar dayanmıştı. Top seslerinin Ulus’taki Meclis’ten duyulduÄŸu o zor günlerde ortaya konan güçlü iradenin yankıları hala sürüyor. Aynı irade, 15 Temmuz gecesi darbecileri sokaklara, meydanlara çıktıklarına piÅŸman eden ruhun adıdır. Bu ruh, hem Milli Mücadele’yi zafere ulaÅŸtırdı hem Cumhuriyetimizi kurdu hem tüm demokrasi ve kalkınma atılımlarımıza ilham oldu. Çok partili siyasi hayata geçtiÄŸimizden beri demokrasimizin başına kara bulutlar her toplandığında, baharı önce Ankara baÅŸlattı. Ãœlkenin her karışını ilmik ilmik ördüğümüz yatırımlarımızın hazırlıklarını Ankara’da yaptık. Milletimizin her bir ferdinin hayatına dokunan hak ve özgürlük reformlarımızı burada gerçekleÅŸtirdik. Cumhuriyetimizin 100’üncü yılına atıfla hazırladığımız 2023 hedeflerimizi Ankara’yla birlikte fiiliyata geçirdik. Åžimdi burada bu meydanda, aynı hissiyatı, aynı heyecanı, ben ÅŸu katılımla aynı azmi görüyorum. Allah’ın izniyle, Ankara, Türkiye Yüzyılı’nın inÅŸasına hazır. Türkiye Yüzyılı’yla, ülkemizi dünyanın devler ligine yükseltme mücadelemizde bizimle yol yürüyeceÄŸinize inanıyorum.”

Bunun için alandakilerden söz isteyen ErdoÄŸan, “Ankara yanımızda olduÄŸu müddetçe, yedi düvel karşımıza çıksa, evelallah yıkar geçeriz.” diye konuÅŸtu.

“Ankara, gören herkesin hayranlık duyacağı bir ÅŸehir olmalıdır”

Nüfusu pek çok ülkeden fazla olan Ankara’nın, her ÅŸeyin en iyisine, en güzeline, en modernine layık olduÄŸunu ifade eden ErdoÄŸan, ÅŸunları kaydetti:

“Biz Ankara’yı, altyapısıyla, üstyapısıyla, ÅŸehir içindeki ve kırsaldaki mahalleleriyle, Türkiye Yüzyılı’na hazırlamayı vadediyoruz. BaÅŸkentimizi, içinde oturanlarının ve çalışanlarının huzurla ‘iÅŸte benim ÅŸehrim’ diyeceÄŸi konuma getirmek arzusundayız. Sadece bu deÄŸil, Ankara, buraya gelen ve gören herkesin hayranlık duyacağı bir ÅŸehir olmalıdır, bu potansiyele de ziyadesiyle sahiptir. Caddeleriyle, parklarıyla, ulaşımıyla, altyapısıyla, sosyal ve kültürel donatılarıyla hep birlikte gurur duyacağımız bir Ankara’nın peÅŸindeyiz. Çok mu ÅŸey istiyoruz? Hayır, hepsi mümkün. Bölgesinin ve dünyanın yükselen yıldızı Türkiye’ye yakışır bir baÅŸkent için 31 Mart’ta her ÅŸey ayağımıza geliyor.”

Alandakilere “31 Mart’ta Türkiye Yüzyılı ÅŸehirleri için hazır mıyız, kararlı mıyız, gerçek belediyeciliÄŸi tercih ediyor muyuz? Bunun için seçim gününe kadar ana kademe, kadın kolları, gençler, kapı kapı dolaÅŸmaya var mıyız, Ankara’yla birlikte Türkiye haritasının tamamını Cumhur Ä°ttifakı’nın renkleriyle boyamaya var mıyız?” sorularını yönelten ErdoÄŸan, kalabalığın hep bir ağızdan verdiÄŸi “evet” yanıtlarının ardından, “Ä°ÅŸte benim gönlümün sultanı Ankara budur. Ramazanın bayramı gelmeden, 31 Mart’ı milli irade bayramı haline getirecek Ankara budur.” düşüncesini dile getirdi.

Demokrasi ve kalkınma yolculuÄŸunun, hem uzun hem de meÅŸakkatli olduÄŸuna dikkati çeken ErdoÄŸan, Türkiye’nin bu bakımdan talihsiz kesintiler yaÅŸadığını ifade etti.

ErdoÄŸan, Cumhuriyet dönemi boyunca kaybedilen hazine deÄŸerindeki yılların telafisinin, ancak son 21 yılda mümkün olabildiÄŸine dikkati çekerek, Ankara’nın, tüm bu süreçlerin en yakın ÅŸahidi olduÄŸunu söyledi.

Türkiye’yi büyütmek ve güçlendirmek, milletin hak ve özgürlüklerini geniÅŸletmek, insanların refahını artırmak için attıkları her adımda, gizli açık birçok engellemeyle karşılaÅŸtıklarını belirten ErdoÄŸan, “Bunların bir kısmını dal budak salmadan bertaraf ettik, bir kısmının üstesinden bedel ödeyerek geldik. Emperyalistlerin ülkemizi dizleri üzerine çökerterek kendilerine tabii kılmak için sahneledikleri oyunlara, maalesef, içeriden destek veren figüranlar da çıktı. Bu aparatlar, kimi zaman vesayet, kimi zaman terör örgütü, kimi zaman darbeci, kimi zaman siyasi, sosyal veya ekonomik tetikçi kisvesiyle arzı endam etti.” diye konuÅŸtu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti:

“MeÅŸhur hikayedir; gövdesine ardı ardına balta darbeleri inen aÄŸaç, duruma şöyle bir bakıp ‘sapı bendendir’ diye hayıflanmış. Ãœlkemizin demokrasi ve kalkınma hamlelerine çelme takanların çoÄŸu iÅŸte aynı hissiyatı taşıyor. En azından kağıt üzerinde bu ülkenin siyasetçisi, sivil toplum temsilcisi, medya mensubu, sosyal medya kullanıcısı olduÄŸu halde, gece gündüz Türkiye aleyhinde çalışanlar var. Kimi zaman üzüldüğümüz, kimi zaman öfkelendiÄŸimiz bu tiplerle uÄŸraÅŸmak, bizi bir hayli yorsa da yolumuzdan alıkoymadı. En çok da ana muhalefet partisi CHP’nin takındığı tutum, ülkemiz adına endiÅŸe vericidir. Bu partinin tek parti faÅŸizmi döneminde iÅŸlediÄŸi ve milletimizin kalbinde derin yaralar açan günahlarını bir kenara koyuyorum. Sadece son 21 yılda, bu parti, bir dönem vesayetin sözcülüğünü yürüttü. Bu parti, bir dönem FETÖ ihanet çetesinin taÅŸeronluÄŸunu üstlendi. Bu parti, bir dönem PKK’nın ve Suriye’deki uzantılarının savunuculuÄŸuna soyundu. Bu parti, her dönem Amerika’nın, Avrupa’nın, Türkiye husumetiyle maruf uluslararası kuruluÅŸların sesi oldu.”

“Cumhur Ä°ttifakı, dimdik ayakta, yoluna devam ediyor.”

ErdoÄŸan, mayıs ayındaki seçimlerde kurulan Millet Ä°ttifakı’na atıfta bulunarak, “Altılı Masa hatırlıyorsunuz deÄŸil mi? Altında da ne vardı? HDP. Ne oldu? Hepsi dağıldı mı? Bu dersi kim verdi? Siz verdiniz, siz. Benim milletim istemezse hiç bir ÅŸey olmaz. Birbirlerini yolda görseler selam vermeyecek olanları, CumhurbaÅŸkanı yardımcılığı vaadiyle, milletvekilliÄŸi kontenjanı dağıtarak, güya aynı masa etrafında bir araya getirdiler. Bay bay Kemal ne oldu; Ama Ankara’da bir apartman dairesi bulmuÅŸ, ÅŸimdi orada kalıyormuÅŸ. Bunların hepsinin akıbeti aynı olacak. Ãœlke ve millet hayrına herhangi bir ortak payda olmadığı için, seçim bitince hepsi de darmadağın oldu. Halbuki Cumhur Ä°ttifakı, dimdik ayakta, yoluna devam ediyor.” ifadelerini kullandı.

CHP’nin geçen seçimlerde o zamanki ismiyle HDP’yle gizli ve saklı iÅŸbirliÄŸi yaptığını belirten ErdoÄŸan, şöyle devam etti:

“Bu seçimlerde yine utana sıkıla, adını koyamadıkları, ama altta belediye baÅŸkanlıklarını, belediye meclis üyeliklerini, belediye bürokrasisini paylaÅŸtıkları kirli bir pazarlığa giriÅŸtiler. Ortada, kapağını kaldırdıkça sürekli yeni ÅŸeyler çıkan bir matruÅŸka ittifakı var ve bundan seçmeninin de haberi yok. Onlar da ne olup bittiÄŸini anlamaya çalışıyor. Yeni adıyla DEM’e oy veren vatandaÅŸlarımız da CHP’ye gönül veren vatandaÅŸlarımız da bu karanlık ve kirli iliÅŸkiyi içlerine sindiremiyor. ‘Bir varmış bir yokmuÅŸ’ muamelesi yapılan bu ittifaktan, toplumumuzun her kesimi gibi, bu partilere oy veren vatandaÅŸlarımız da rahatsız.”

CHP İstanbul İl binasındaki para sayma görüntüleri

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, CHP’nin Ä°stanbul Ä°l binasındaki para sayma görüntülerine iliÅŸkin de deÄŸerlendirmelerde bulundu.

CHP’den hiç kimsenin çıkıp bu “para kulelerinin” doÄŸru düzgün izahını yapamadığını belirten ErdoÄŸan, “Mesela, banka uygulamasıyla 30 saniyede yapabilecekleri basit iÅŸlem için, neden kendilerine bu kadar eziyet ettiklerinin cevabını veremediler. Öyle ya birine para gönderecekseniz, internet bankacılığı duruyorken, valize, çantaya ve bunları taşımak için 6-7 kiÅŸiye ne gerek var? Son derece makul bu soruları cevaplamak yerine, suçu AK Parti’ye yüklemeye kalktılar.” dedi.

Parayı getirenin CHP belediyesinin bürokratı, toplayanın CHP belediye başkanının müdürü olduğunu aktaran Erdoğan, şöyle devam etti:

“Parayı aldığı söylenen kiÅŸinin beyan ettiÄŸi rakamlarla, ortadaki meblağın ilgisi yok. Ama suçlu AK Parti. Türk siyaseti çok yüzsüzlük, çok utanmazlık, çok piÅŸkinlik gördü, fakat böylesiyle ilk defa karşılaşıyoruz. Genel baÅŸkanları darbe çığırtkanlığı yapar. Adaylarının biri kirli iliÅŸkileri, kibri ve yalanlarıyla ortada gezer. Bir diÄŸeri terör örgütünü över. Bir baÅŸkası millete hakaret eder. Ötekisi tembelliÄŸine methiye düzer. Böyle ana muhalefet partisi mi olur? Bu partiye umut baÄŸlayanlara yazık deÄŸil mi? GeçmiÅŸleri ne olursa olsun CHP amblemi altında seçime girenler, kendilerini tüm bunların vebalinden kurtarabilir mi? Milletimiz 31 Mart’ta CHP’ye de DEM’lendiÄŸi ortaklarına da kazanmak deÄŸil sadece AK Parti’ye ve Cumhur Ä°ttifakına kaybettirmek için ortada dolananlara da hak ettikleri cevabı sandıkta verecektir.”

ErdoÄŸan, bugüne kadar millete güvendikleri, inandıkları, sırtlarını daima millete yasladıkları hiçbir konuda hayal kırıklığına uÄŸramadıklarını ve kaybetmediklerini belirterek, “Ä°nÅŸallah, bu sefer de milletimiz tercihini istismar ve istiskal siyasetinden deÄŸil, eser ve hizmet siyasetinden yana kullanacaktır.” açıklamasını yaptı.

“Ankara’ya son 21 yılda 1 trilyon 91 milyar lira tutarında yatırım yaptık”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, il mitinglerini genellikle, o şehre yapılan yatırımların özetini anlatarak bitirdiklerini anımsattı.

Konu Ankara olunca, bu yatırımların listesinin öylesine uzun olduğunu ve ne kadar özetlerlerse özetlesinler, bitecek gibi olmadığını belirten Erdoğan, şöyle devam etti:

“Ankara’ya son 21 yılda 1 trilyon 91 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptık. Faaliyete geçirdiÄŸimiz 12 yeni üniversiteyle, toplamda 21 yükseköğretim kurumuna ulaşıp, Ankara’nın eÄŸitim ÅŸehri unvanını güçlendirdik. Hizmete açtığımız yaklaşık 30 bin kiÅŸilik yurtlar ve 133 spor tesisiyle, gençlerimize sahip çıktık. SaÄŸlıkta, diÄŸer yatırımların yanı sıra, her biri dünya çapında birer eser olan Bilkent Åžehir Hastanesi’ni, Etlik Åžehir Hastanesi’ni biz yaptık. Bunlar dünyada eÅŸi benzeri olmayan eserler. Ankara’yı saÄŸlığın da baÅŸkenti haline getirdik.”

ErdoÄŸan, TOKÄ° kanalıyla yapılıp teslim edilen 87 bin 513 konuta, 6 bin 523 konutun daha ekleneceÄŸine dikkati çekerek, “Yaptığımız 32 yeni atık su arıtma tesisiyle, belediye nüfusunun yüzde 99,5’ine hizmet veriyoruz. Ankara’da 23 millet bahçesi projemizden 13’ünü tamamladık, diÄŸerleriyle ilgili çalışmalar devam ediyor.” dedi.

UlaÅŸtırmada ÅŸehir sınırları içindeki bölünmüş yol mesafesini 730 kilometre ilaveyle yaklaşık 1200 kilometreye çıkardıklarını belirten ErdoÄŸan, Ankara-NiÄŸde Otoyolunu tamamlayıp hizmete sunduklarını, Ankara-Akyazı Otoyolu’nun proje çalışmalarına baÅŸladıklarını, Ankara-Kırıkkale-Delice Otoyolu’nun da ihalesini yaptıklarını söyledi.

ErdoÄŸan, “Demiryollarında, Ankara’yı EskiÅŸehir, Konya, Bilecik, Sakarya, Kocaeli, Ä°stanbul, Kırıkkale, Yozgat ve Sivas’la hızlı tren hatlarıyla birleÅŸtirdik. Afyonkarahisar, UÅŸak ve Manisa’yı da kapsayan Ankara-Ä°zmir hızlı tren hattının inÅŸası sürüyor. Ankara’yı, Bursa-Osmaneli Hızlı tren hattıyla Bursa’yla, Yerköy-Kayseri Hızlı Tren hattıyla Kayseri’yle birleÅŸtiriyoruz.” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

Esenboğa Havalimanı-Kızılay metro hattı

Ankara Yüksek Hızlı Tren Garı’nın, ÅŸehrin sembol eserlerinden biri haline geldiÄŸine iÅŸaret eden ErdoÄŸan, ÅŸunları söyledi:

“BaÅŸkentray’ın yanı sıra Batıkent-Sincan, Kızılay-Çayyolu, Keçiören-AKM-Gar-Kızılay Metro hatlarını hizmete aldık. Åžimdi de BaÅŸkentray’ı Yenikent’e kadar uzatıyoruz. Toplam 7 istasyonlu Keçiören Kuyubaşı-EsenboÄŸa Havalimanı-Yıldırım Beyazıt Ãœniversitesi metro hattını yatırım programına aldık, yakında ihalesine çıkacağız. EsenboÄŸa Havalimanı ile Kızılay’ı birbirine baÄŸlayacak olan bu metro hattını, inÅŸallah 2028 yılında tamamlamayı hedefliyoruz. Ankara YHT Garı-Etlik Åžehir Hastanesi-Ovacık metro hattının etüt projesini hazırlamaya baÅŸlıyoruz. Sincan metrosuyla Çayyolu metrosunu birleÅŸtirmeyi planlıyoruz.”

Erdoğan, gençlik ve sporda bu şehri modern spor tesisleriyle stadyumlarla yüksek öğretim yurtlarıyla kültür merkezleriyle donattıklarını belirtti.

Tarım ve ormanda Ankara’ya, 28 baraj, 2 ı̇çme suyu tesisi, 35 sulama tesisi, 11 arazi toplulaÅŸtırma, 77 taÅŸkın koruma tesisi, 10 gölet ve 2 hidroelektrik santral tesisi inÅŸa ettiklerini anımsatan ErdoÄŸan, yapılan yatırımlarla ÅŸehrin ı̇çme suyunu garanti altına aldıklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sanayi ve teknolojide 4 yeni organize sanayi bölgesi, 2 endüstri bölgesi kurduklarını belirterek, son 21 yılda hayata geçirilen yatırımlarla, başkenti savunma sanayinin merkezi konumuna getirdiklerini ifade etti.

Erdoğan, şunları kaydetti:

“GeçtiÄŸimiz yıl 5,5 milyar dolara ulaÅŸan savunma sanayi ihracatımızın yaklaşık yarısını Ankara yaptı. Ä°stihdamı desteklemek için ÅŸehrimizde iÅŸ yerlerine 37 milyar lirayı aÅŸkın prim teÅŸviki verdik. Enerjide, nüfusunun yüzde 97’sinin doÄŸal gaz imkanından faydalandığı Ankara’da, bütün ilçelere doÄŸal gaz arzı saÄŸladık. Kültür ve sanatta, CumhurbaÅŸkanlığı Senfoni Orkestrası Konser Salonu’nu hizmete açtık. CumhurbaÅŸkanlığı Külliyesi, bünyesindeki Millet Camii, Kültür ve Kongre Merkezi, Sergi Merkezi ve Millet Kütüphanesi ile Ankara’nın gurur verici eserlerinden biri oldu. Biz buyuz. Sayın BaÅŸkan (ABB BaÅŸkanı Mansur YavaÅŸ), belediye baÅŸkanı olarak yahu sen ne yaptın? Bir de bunu senden duyalım. “Åžu metroyu ben yaptım” de be. Melih Bey’in döneminde havalimanından Ankara merkeze yapılan yatırımların dışında sen belediye baÅŸkanı olarak ne yaptın; Hiç. Çöp, çukur, çamur, Ankara’nın hali bu.”

Mitingden notlar

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, konuÅŸmasının ardından Cumhur Ä°ttifakı’nın Ankara BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan adayı Turgut Altınok ve Cumhur Ä°ttifakı’nın ilçe belediye baÅŸkanlarıyla vatandaÅŸları selamladı.

Alana, üzerinde CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan’ın fotoÄŸrafı bulunan “Seni savunmak siyaset deÄŸil Milli Mücadeledir”, “Bir adam sevdik biz, Allah’tan baÅŸka hiçbir güçten korkmayan ve boyun eÄŸmeyen”, “Sen bu milletin kabul olmuÅŸ duasısın”, “DosdoÄŸru olan yolda, dün bugün ve yarın da ErdoÄŸan’ın yanında” ve “Fatih gibi hırslı, Kanuni gibi adil, Abdülhamid kadar fedakarsın. Biliyoruz usta sen de onlardansın” pankartları asıldı.

Mitinge, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti genel başkan yardımcıları, MHP genel başkan yardımcıları, AK Parti İl Başkanı Hakan Han Özcan, MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan ve AK Parti Ankara milletvekilleri de katıldı.

AA

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Türkiye’den Rusya’daki saldırıya kınama

HIZLI YORUM YAP