19 Mayıs 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

Teleferikte mahsur kalanlar yaşadıklarını anlattı

Antalya'nın Konyaaltı ilçesindeki Tünektepe Teleferik Tesisi'ndeki kaza nedeniyle kabinlerde mahsur kalan kazazedeler yaşadıklarını anlattı.

Ä°stanbul’dan tatil için Antalya’ya gelen Hatice Polat ve ailesi helikopter yardımıyla kurtarıldı.

Kurtarılmasının ardından yeri öperek şükreden Polat, yakınlarına sarıldı.

Polat, AA muhabirine, korku ve panik yaşadıklarını söyledi.

Birden elektriklerin kesildiÄŸini ve takla atmaya baÅŸladıklarını anlatan Polat, “Dört beÅŸ takla attık sonra ne olduÄŸunu hatırlayamadım. Geceyi çok kötü geçirdik, çok korktuk, çocuklar vardı yanımızda, çocuklar bilinç kaybına uÄŸradılar. Zaten sabah fazla kahvaltı yapmamıştık. Yemek, su, baÅŸka ihtiyaçlar konusunda zor anlar geçirdik.” diye konuÅŸtu.

Yere inebileceklerini düşünemediÄŸini belirten Polat, “Çok şükür yere indim, Allah kimsenin başına vermesin. Burada 7 saat kalmak iÅŸkence gibiydi. Her saniye sallanıyor, sürekli aynı korkuyu yaşıyorsun, çok zor, anlatılmaz bir ÅŸeydi. Çok travma yaÅŸadık, bu travmadan nasıl kurtulabileceÄŸimizi bilmiyorum.” ifadelerini kullandı.

Kazazede Turgay BüyükÅŸahin de yetkililerin ve görevlilerin kendilerine çok yardımcı olduÄŸunu kaydederek, “SaÄŸ olsunlar fazlasıyla ilgilendiler, yardımcı oldular. Hepsine ayrı ayrı teÅŸekkür ederiz. Allah devlete zeval vermesin.” dedi.

AA

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

PKK’nın sözde “Paris kuzey gençlik kolu sorumlusu” yakalandı

HIZLI YORUM YAP