20 Eylül 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

Tansu Çiller’in eÅŸi Özer Uçuran Çiller, son yolculuÄŸuna uÄŸurlandı

Eski başbakanlardan Tansu Çiller'in eşi Özer Uçuran Çiller, önceki gün geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. Çiller, bugün Levent'teki Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde öğle namazı sonrası düzenlenen cenaze törenin ardından son yolculuğuna uğurlanıyor. İstanbul'daki törene Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı.

Eski baÅŸbakanlardan Tansu eÅŸi Özer Uçuran Çiller önceki gün Yeniköy‘deki evinde kalp krizi geçirdi. 86 yaşındaki Özer Çiller, hayatını kaybetti. Çiller için bugün Levent‘te bulunan Barbaros Hayrettin PaÅŸa Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan da katıldı.

Öğle namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından Çiller’in cenazesinin Kilyos Mezarlığına defnedileceÄŸi öğrenildi.

ÖZER UÇURAN ÇİLLER KİMDİR?

1937 doÄŸumlu olan Özer Uçuran Çiller, evliliÄŸinden sonra “Çiller” soyadını aldı. Saint Joseph Fransız Lisesi‘nde okuduktan sonra Robert Kolej‘de (BoÄŸaziçi Ãœniversitesi) mühendislik ve yüksek mühendislik tahsilini yaptı. Amerika‘da Boston ve Connecticut üniversitelerinden MBA derecesi kazanan Özer Uçuran Çiller, 1975 yılına kadar Amatek Inc. ÅŸirketinde Holding Ekonomik Kontroller Direktörü olarak görev yaptı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Atatürk’le tavsiyesiyle öğretmen oldu,108 yaşında hayatını kaybetti

HIZLI YORUM YAP