21 Eylül 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

Dünya kilitlendi, Microsoft’tan açıklama geldi

Tüm dünyayı etkisi altına alan bir siber kaos yaşanıyor... Microsoft, yazılım sisteminde yaşanan teknik aksaklığa ilişkin açıklama yaptı.

icrosoft, Microsoft 365 uygulama ve hizmetlerine erişimde aksaklık yaşandığını ancak sorunu hafifletici önlemler alınmaya devam edilirken hizmetlere erişimde iyileşme görüldüğünü bildirdi.
Microsoft 365’in internet sitesinde yer alan açıklamada, Microsoft 365 uygulamaları ve hizmetleri için etki azaltma çalışmalarına devam edildiÄŸi belirtildi.

HANGÄ° UYGULAMALAR ETKÄ°LENDÄ°?

Mevcut sorunun çeÅŸitli Microsoft 365 uygulamalarını ve hizmetlerini kullanmaya çalışan tüm kullanıcıları etkiliyor olabileceÄŸi ifade edilen açıklamada, etkilenen uygulama ve hizmetler arasında Microsoft Defender, Microsoft Teams, Microsoft Purview ve OneDrive’ın da bulunduÄŸu bilgisi verildi.

Sorunun ana nedeni olarak Azure bulut sistemindeki bir yapılandırma değişikliğinden dolayı depolama ve bilgi işlem kaynakları arasında yaşanan kesintiye işaret edildi.

Açıklamada, “Biz hafifletici önlemler almaya devam ederken hizmetlerimizde sürekli iyileÅŸtirmeler görülüyor” ifadesi kullanıldı.

Microsoft’a siber güvenlik yazılımı saÄŸlayan CrowdStrike’in sistemlerindeki aksaklık sonrası dünya çapında iÅŸletmeleri etkileyen büyük bir kesinti yaÅŸanıyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kesinti krizinden Türkiye etkilendi mi?

HIZLI YORUM YAP