20 Eylül 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

Heniyye için milli yas ilan edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'nin şehadeti sebebiyle bugün bir günlük milli yas ilan edildiğini bildirdi.

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Filistin Davasına olan desteÄŸimizi ve Filistinli kardeÅŸlerimizle dayanışmamızı göstermek amacıyla, Hamas Siyasi Büro BaÅŸkanı Ä°smail Heniyye’nin ÅŸehadeti sebebiyle, (2 AÄŸustos Cuma) 1 günlük milli yas ilan edilmiÅŸtir. Ä°smail Heniyye ve tüm Filistinli ÅŸehitleri rahmetle yad ediyor, ÅŸahsım ve milletim adına Filistin halkına baÅŸsaÄŸlığı diliyorum.” ifadelerini kullandı.

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan’ın paylaşımında, kendi imzası bulunan Milli Yas Ä°lanı’na iliÅŸkin karar da yer aldı.

Söz konusu kararda, “Filistin davasının önde gelen liderlerinden Hamas Siyasi Büro BaÅŸkanı Ä°smail Heniyye’nin 31 Temmuz 2024 tarihinde Tahran’da gerçekleÅŸtirilen menfur bir suikast neticesinde ÅŸehit olması nedeniyle bir gün süreyle milli yas ilan edilmesi ile bütün yurtta ve dış temsilciliklerimizde 2 AÄŸustos 2024 Cuma günü güneÅŸin batışına kadar bayrakların yarıya çekilmesi uygun görülmüştür. Bilgilerini ve gereÄŸini rica ederim.” ifadelerine yer verildi.

AA

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Emekli maaÅŸ farkları 7 AÄŸustos’ta hesaplara yatırılacak

HIZLI YORUM YAP