23 Ekim 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan’dan 17 AÄŸustos mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye'nin deprem tehdidi altındaki bir ülke olduğu gerçeğini hiçbir zaman aklımızdan çıkarmadık. Kentsel dönüşüm projeleriyle ülkemizin dört bir yanında 3,3 milyon konutun inşasını sağladık." ifadesini kullandı.

CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, 17 AÄŸustos 1999 Marmara Depremi’nde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarını kaybedenlere baÅŸsaÄŸlığı diledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti:

“Türkiye’nin deprem tehdidi altındaki bir ülke olduÄŸu gerçeÄŸini hiçbir zaman aklımızdan çıkarmadık. Kentsel dönüşüm projeleriyle ülkemizin dört bir yanında 3,3 milyon konutun inÅŸasını saÄŸladık. Hayata geçirdiÄŸimiz projelerle 20 milyona yakın vatandaşımızı güvenli yuvalara kavuÅŸturduk. 6 Åžubat depremleri sonrası bölgede 300 bin konutun inÅŸasına baÅŸladık. Bugüne kadar 76 bin konutu depremzede kardeÅŸlerimize teslim ettik. Ä°nÅŸallah yıl sonuna kadar 200 bin konutu hak sahiplerine teslim etmeyi planlıyoruz. Tüm imkanlarımızla deprem bölgemizi eskisinden daha saÄŸlam, daha ihtiÅŸamlı hale getirmek için canla baÅŸla çalışıyoruz. Sürekli yeni projeler geliÅŸtirerek riskli yapılarda oturan vatandaÅŸlarımızı binalarını yenilemeye teÅŸvik ediyoruz. Tüm ÅŸehirlerimizi her türlü afete daha hazırlıklı hale getirinceye dek çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceÄŸiz.”

AA

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Hakurk’ta 9 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi

HIZLI YORUM YAP