20 Eylül 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

Ünlü sanatçı Ahu Tuğba evinde ölü bulundu

Ünlü sinema sanatçısı Ahu Tuğba, 69 yaşındaki hayatını kaybetti. Tuğba'nın cansız bedeni ABD'nin Miami şehrindeki evinde bulundu.

Bir süredir astım hastalığıyla mücadele eden 69 yaşındaki ünlü sinema sanatçısı Ahu TuÄŸba ABD’nin Miami ÅŸehrindeki evinde hayatını kaybetti. TuÄŸba’nın kızı Anjelik, annesinin ölümünü doÄŸruladı.

“Polise kızı Anjelik haber vermiÅŸ”

Gazeteci Hakan Solaker yaptığı açıklamada, Ahu TuÄŸba’nın rahatsızlandığı sırada evde kızı Anjelik’in olduÄŸunu, polise de kendisinin haber verdiÄŸini söyledi.

“Evinde ölü bulundu”

Solaker, açıklamasında “Åžimdi Amerika Miami’den üzücü bir haber aldım. Yakın dostum Nur Hekimci aradı ve maalesef ünlü sinema sanatçısı Ahu TuÄŸba’nın evinde öldüğünü bildirdi. Evde kızı Anjelik varmış ve durumu polise kızı haber vermiÅŸ.” dedi.

Sanatçı Nuri Alço da sosyal medya hesbaından yaptığı paylaşımla haberi doğruladı.

 

Ahu TuÄŸba kimdir?

Ahu TuÄŸba, ortaokuldayken sinema dünyasına girdi. Kanada’da Concordia Ãœniversitesi’nin Ä°ngiliz Dili bölümündeki öğrenimini yarım bıraktı. 80’li yıllarda Türk sinemasının dikkat çeken isimlerinden biri haline geldi. Gazino sanatçısı olarak çeÅŸitli gösteriler yaptı.

5 kez nikah masasına oturan Ahu TuÄŸba, ilk evliliÄŸini 1981 yılında Mustafa Ulusoy ile yaptı.  TuÄŸba’nın 1991 yılında Arnavut asıllı Amerikalı doktor Timmy Alejtanij ile yaptığı evliliÄŸinden kendisi gibi “Ahu” (Ajelbegü Ahu Anjelik Alejnatij) adında 1992 doÄŸumlu bir kız çocuÄŸu var.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TSK tarihinde ilk: Kadınlar damga vurdu

HIZLI YORUM YAP