20 Eylül 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

85 milyon vatandaşın verileri çalındı mı?

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "85 milyon vatandaşımızın verilerinin çalındığı ve BTK'nın Google'dan verilerin çalınmasıyla ilgili yardım istediği' yönündeki iddialar tamamen asılsızdır." açıklaması yaptı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile basın mensupları arasında geçen diyalog hakkında açıklama yaptı.

DMM’den yapılan açıklamada, UlaÅŸtırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir UraloÄŸlu ile basın mensupları arasında geçen bir diyalogun kasıtlı biçimde manipüle edildiÄŸinin tespit edildiÄŸi belirtildi.

“Bahse konu haberlerde geçen, ’85 milyon vatandaşımızın verilerinin çalındığı ve BTK’nın Google’dan verilerin çalınmasıyla ilgili yardım istediÄŸi’ yönündeki iddialar tamamen asılsızdır.” denilen açıklamada ÅŸu ifadeler kullanıldı:

“Halihazırda sızdırılmış bir veri olmadığı gibi Google’dan yardım istenmesi de söz konusu deÄŸildir. UlaÅŸtırma ve Altyapı Bakanı UraloÄŸlu’nun konuya iliÅŸkin bir soruya verdiÄŸi cevap baÄŸlamından koparılarak, ’85 milyonun kimlik bilgileri çalındı’ ÅŸeklinde servis edilmektedir. Bazı vatandaÅŸların ÅŸifrelerinin çalınması yoluyla sistemde kayıtlı bulunan beyana dayalı adres bilgilerinin elde edildiÄŸi bulguları üzerine, Ankara Cumhuriyet BaÅŸsavcılığınca gerekli hukuki iÅŸlemler tesis edilmiÅŸtir. Asılsız iddialara itibar etmeyiniz.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ä°YÄ° Parti’de Ãœmit Özlale istifa etti

HIZLI YORUM YAP