19 Eylül 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan’dan sosyal medya uyarısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hiçbir kuralın, değerin, ahlaki sınırın olmadığı sosyal medya mecraları giderek büyük bir operasyon aygıtına dönüşmeye başladı." dedi.

CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, BeÅŸtepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde 1. Dönem Hakim ve Savcı Yardımcıları EÄŸitimi Açılış Töreni’ne katıldı.

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, “Toplumdan yükselen taleplere, beklentilere, serzeniÅŸlere göre yeni adımlar atacak, kendimize yeni hedefler belirleyerek yola devam edeceÄŸiz.” dedi.

ErdoÄŸan, “Devletimizi, vesayet aparatlarından ve FETÖ artıklarından ne kadar temizlemiÅŸ olursak olalım dikkati ve ihtiyatı elden bırakmadan mücadeleyi sürdüreceÄŸiz.” diye konuÅŸtu.

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, “Ä°lamların üzerinde, mahkemelerimizin Türk milleti adına karar verdiÄŸi yazıyorsa, davalarda toplumsal hassasiyetlerin gözetilmesi gayet tabiidir.” ifadesini kullandı.

Erdoğan, konuşmasına şöyle devam etti:

“Toplum vicdanını teskin etmeyen kararlar, sosyal barış ve huzurun inÅŸasına da katkı sunamazlar.”

“Suç iÅŸleyenin, milletin malına, mülküne, namusuna ve canına kast edenlerin yeri, sokaklar deÄŸil, son raddeye kadar cezasını çekeceÄŸi hapishanelerdir.”

“Hiçbir kuralın, deÄŸerin, ahlaki sınırın olmadığı sosyal medya mecraları giderek büyük bir operasyon aygıtına dönüşmeye baÅŸladı.”

“Toplumun merakını gideren yayınlar yaparken, yürüyen soruÅŸturmanın selametini de korumak, gözetmek herkesin mesuliyetidir.”

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, “Masum çocukların naaşı üzerinden milletin inanç deÄŸerleriyle, aile kurumuyla, dini müesseselerle siyasi ve ideolojik hesap görülmesine müsaade etmemeliyiz.” dedi.

 

AA

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Avrupa’da sellerde 10 kiÅŸi hayatını kaybetti

HIZLI YORUM YAP