30 Eylül 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

Mansur YavaÅŸ’tan adaylık açıklaması

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Ülkede şu anda böyle bir gündem yok. Ama partim aday gösterirse her yerde söylüyorum, elbette cumhurbaşkanlığına da aday olacağız ve mutlaka kazanacağız" dedi.

Ankara BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Mansur YavaÅŸ, Beypazarı ilçesinde bu yıl 27’ncisi düzenlenen ‘Uluslararası Beypazarı Festivali’ne katıldı.

YavaÅŸ, Beypazarı’nda yaptığı baÅŸarılı çalışmalar nedeniyle Ankara BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanlığı’na aday gösterildiÄŸini belirterek, “Nasip 2019 yılındaymış ve 5 yıl içerisinde bütün Türkiye belediyeciliÄŸin nasıl yapıldığını gördü ve ‘Mansur YavaÅŸ belediyeciliÄŸi’ olarak belediyecilik literatürüne girdi. Ve 3 olan belediye sayımız bugün 16’ya çıktı. 4 ilçede de rakibimizden fazla oy aldık. Yani sayı, 20,21, 22. Ankara’nın tamamı bile Mansur YavaÅŸ belediyeciliÄŸine ortak olabilirdi. Åžu anda burada belediye baÅŸkanlarımızın bir kısmı var. Bizler Ankara’nın her bir ilçesinin kendine has çok önemli, deÄŸerleri olduÄŸunun farkındayız. Ve birlikte çalışmak suretiyle el ele vermek suretiyle Ankara’yı gerçekten Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emanet ettiÄŸi, bütün deÄŸerleriyle birlikte kalkındırmak ve inÅŸallah dünya baÅŸkentleriyle yarışır bir hale getirmek amacındayız. Ä°nÅŸallah bunu da belediye baÅŸkanlarımızla birlikte hep birlikte baÅŸaracağız inÅŸallah” diye konuÅŸtu.

“Partim aday gösterirse elbette cumhurbaÅŸkanlığına da aday olacağız ve mutlaka kazanacağız”

Yavaş, cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili ise şunları söyledi:
“Ãœlkede ÅŸu anda böyle bir gündem yok. Ama partim aday gösterirse her yerde söylüyorum, elbette cumhurbaÅŸkanlığına da aday olacağız ve mutlaka kazanacağız. Åžu andaki gündemimiz bütün belediye baÅŸkanlarıyla birlikte çalışmak. Çünkü malum ekonomik sıkıntılar nedeniyle halk dar boÄŸazda. Okulları pislik götürüyor, temizleyemiyorlar. Bizlere de temizletmek istemiyorlar. Bunun yanında emeklilerin durumunu biliyorsunuz. Ankara’da 42 bin emekliye düzenli ÅŸekilde destek oluyoruz. Bizim anlayışınıza göre darda kalan herkesin yanında bulunan kurumdur belediye. Ve biz bunu pandemiden itibaren gayet güzel yaptık. Artık o gençlerin umudunu kestiÄŸi Türkiye’den; tekrar umuduyla okuduÄŸu zaman liyakatiyle iÅŸ bulacağından emin olarak, torpil aramadan, adaletsizlik olmadan çok keyifli bir ÅŸekilde yaÅŸayacağı, mensubu olmaktan gurur duyacağı bir Türkiye için inÅŸallah hep birlikte çalışacağız.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Meteorolojiden fırtına ve kuvvetli yağış uyarısı

HIZLI YORUM YAP