17 Ekim 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

“DEM’e uzattığım el milli birlik ve kardeÅŸliÄŸimizin mesajıdır”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis'in yeni yasama yılı açılışında Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM) milletvekillerinin elini sıkması hakkında konuştu. Bahçeli, "DEM'e uzattığım el 'Türkiye partisi olun' teklifir, milli birlik ve kardeşliğimizin mesajıdır. Uzattığım el 'Gelin teröre cephe alın' temenni ve teklifidir." dedi.

MHP Genel BaÅŸkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda konuÅŸuyor.

“BÄ°ZE GÖRE DOÄžRU SÄ°YASET; KUTUPLARI TEKER TEKER AÅžINDIRAN AHLAKLI SÄ°YASETTÄ°R”

Bahçeli’nin açıklamalarından satır baÅŸları şöyle:

“Nereye gideceÄŸimizi bilmiyorsak takip edeceÄŸimiz herhangi bir yolun hiçbir ehemmiyeti yoktur. Attığımız adımlar geriye gitmeden sürekli ileriye doÄŸru olmalıdır. Bunu yaparken saÄŸ duyunun yörüngesinden ayrılmamak lazımdır. Bize göre doÄŸru siyaset; buluÅŸturan, yakınlaÅŸtıran, kucaklaÅŸtıran ve kutupları teker teker aşındıran ahlaklı siyasettir. Sınıflı bir toplum yapısını reddediyoruz.

“HİÇBÄ°R PARTÄ°YLE KATEGORÄ°K OLARAK ALIP VEREMEYECEĞİMÄ°Z BÄ°R ÅžEY YOK”

Muhataplarımızın ne söylediklerine bakıyoruz. Siyasette hiçbir partiyle kategorik olarak alıp veremeyeceğimiz bir şey yoktur. Sert veya yumuşak tavrımız fertlerin fikir ve düşünce kapasiteleriyle sınırlıdır. Bekamıza namlu çevrilmişkem birlik içinde olmalıyız.

“BÄ°Z SÄ°YASETÄ° SAVAÅž BİÇİMÄ° OLARAK ELE ALMIYORUZ”

Biz siyaseti savaş biçimi olarak ele almıyoruz. Bölgemizin içinde bulunduğu gerilimli atmosferde siyasi husumeti dönüştürme teşebbüslerine izin vermeyeceğimize inanıyorum. Konuşup çözemeyeceğimiz hiçbir şey yok.

Bahçeli: DEM'e uzattığım el milli birlik ve kardeÅŸliÄŸimizin mesajıdır - 1TBMM 28. Dönem 3. Yasama Yılı Açılış Töreni’nde en dikkat çeken konulardan biri MHP Genel BaÅŸkanı Devlet Bahçeli’nin DEM Parti milletvekilleriyle tokalaÅŸması olmuÅŸtu.

 

“DEM’E UZATTIÄžIM EL ‘TÃœRKÄ°YE PARTÄ°SÄ° OLUN’ TEKLÄ°FÄ°DÄ°R”

Siyonist caniliÄŸi hangi hakla yok sayalım? Bölgesel yangının kapımıza dayandığı ortadayken birbirimizin açığını aramakla vakit mi kaybedelim? DEM sıralarına giderek elimi uzattım.  DEM sıralarına elimi uzatmam doÄŸaçlama deÄŸildi. Uzattığım el milli birlik ve kardeÅŸliÄŸimizin mesajıdır. Uzattığım el gelin teröre cephe alın temenni ve teklifidir. Biz geliÅŸigüzel can sıkıntısından anlık dürtülerle el uzatmayız durduk yere el vermeyiz. DEM’e uzattığım el ‘Türkiye partisi olun’ teklifidir.

“ÖZGÃœR BEY’Ä°N ÖZEL HAYATI Ä°LE Ä°LGÄ°LÄ° Ä°DDÄ°A EDÄ°LEN Ä°FTÄ°RALARIN HİÇBÄ°RÄ°SÄ° KONUMUZ OLMAYACAK”

Özgür Bey’in özel hayatı ile ilgili iddialar siyasetimizin konusu olamaz. FETÖ taktiklerinin, ÅŸerefsiz hamlelerin tamamen karşısındayız. Biz CHP siyaseti ile ilgiliyiz. Bunun dışında ne söylenirse söylensin kulaklarımızı kapattık. Bel altı vuruÅŸlar, izansız ispatlar ne iÅŸimize gelir ne de gündemimize girer. Kara kampanyalar çirkin dedikodular ayağımızın altındadır ve bizim için yok hükmündedir. BaÅŸka türlüsü hem insani hem ahlaki deÄŸildir. DuruÅŸumuzdan baÅŸka anlamlar çıkarmak zırvalıktır.

“TÃœRKSÃœZ ANADOLU CEHENNEMÄ°N DÄ°ÄžER ADIDIR”

Türksüz Anadolu cehennemin diÄŸer adıdır. Artık büyük Türk milleti için gidilecek baÅŸka göç güzergahı kalmamıştır.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Hadım uygulaması yeniden gündemde

HIZLI YORUM YAP