16 Ekim 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

Bakan Işıkhan’dan ‘asgari ücret’ açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 2025 yılı asgari ücretine yönelik dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Işıkhan, “Asgari ücreti enflasyona karşı koruyacağız” dedi ve sürecin adil bir ÅŸekilde yürütüleceÄŸini vurguladı.

“Vatandaşı enflasyona ezdirmeyeceÄŸiz”
YeniÅŸafak Gazetesi’ne konuÅŸan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Asgari Ãœcret Tespit Komisyonu’nun, mevcut enflasyon oranı, makroekonomik dengeler ve satın alma gücü gibi birçok deÄŸiÅŸkeni dikkate aldığını belirtti. CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan’ın sıklıkla vurguladığı gibi, kalıcı refah çözümleri üreterek vatandaşın refahını koruma amacında olduklarını ifade eden Işıkhan, “Geçen yıl aralık ayında izlediÄŸimiz yol neyse, bu yıl da aynı ÅŸekilde ilerleyeceÄŸiz. Enflasyona ezdirmeyecek, vatandaşın satın alma gücünü koruyacak bir ücret seviyesinde anlaÅŸmaya varılmasını arzu ediyorum,” dedi.

“İşçiler önemli paydaÅŸlarımızdır”
İşçi ve iÅŸverenlerin talepleri arasında hakem rolü oynadıklarını da vurgulayan Bakan Işıkhan, “Aralık ayında Türk-İş’in geçen yıl işçileri getirdiÄŸi gibi, bu yıl da benzer bir geliÅŸme olursa işçileri ağırlamaktan memnuniyet duyarız. İşçiler bizim önemli paydaÅŸlarımızdır,” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kredi kartından kesinti tarihi belli oldu

HIZLI YORUM YAP