16 Ekim 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

“Devletin terörle masaya oturmasını hiç kimse beklemesin”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İsrail'in Gazze ve Lübnan saldırılarına tepkisini sürdürdü. İsrail'in bir terör örgütüne dönüştüğünü söyleyen Bahçeli, "Birleşmiş Milletler (BM) korkaktır, kahredici bir sessizliğe gömülmüştür." dedi. "Devletin terörle masaya oturmasını hiç kimse beklemesin." diyen MHP lideri Bahçeli, devletin terör örgütüyle müzakere etmeyeceğini vurgulayarak "Türk Kürt kardeştir araya giren kim varsa kamburduk kanser hücresidir kahrolmaya mahkumdur." ifadesini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında konuşuyor.

“Ä°SRAÄ°L BÄ°R TERÖR ÖRGÃœTÃœNE DÖNÜŞTÃœ”

Bahçeli’nin açıklamalarından satır baÅŸları şöyle:

“Ä°srail bir terör örgütüne dönüştü. BirleÅŸmiÅŸ Milletler (BM) korkaktır, kahredici bir sessizliÄŸe gömülmüştür. BM derhal kuvvet kullanmalı, suçlular adalet önünde cezalandırılmalı. İsrail’e karşı ortak direniÅŸ hattı kurulmalıdır. Savaşın galibi yoktur. Ä°srail’in OrtadoÄŸu’da tarihi bir hezimete mahkum olması kaçınılmazdır. Filistin Devleti mutlaka tanınmalıdır. Ä°srail ile Filistin arasındaki iki devletli çözümün dışında bir yol bulunmamaktadır.

“DEVLET MÄ°LLETTÄ°R, MÄ°LLET DEVLETTÄ°R”

Mesele biz olmanın emsalsiz sırrına erişmektir. Her şey Türkiye içindir. Önce ülkem milletim sonra partim ve ben anlayışı bizim partimizin anlayışıdır. Devlet millettir, millet de devlettir. Devlet ülkesi ve milleti ile bir bütündür. Coğrafyamız tartışılırsa varlığımız ortadan kalkar.

“BÄ°R DAHA TOPRAKLARIMIZDA MÃœSTEVLÄ° ÇİZMESÄ° GÖRMEYE TAHAMMÃœL ETMEYECEĞİZ”

Bir daha topraklarımızda müstevli çizmesi görmeye tahammül etmiyoruz, etmeyeceğiz. Birlik duygusunun çürümesine karşı duruyoruz, duracağız. Terörle siyaset arasında bağ yoktur.

“DEM PARTÄ° TAHRÄ°K ORTAMINI KAMÇILAMAKTAN UZAK DURMALI”

DEM Parti’nin aklına başına alması uzattığım eli sabote etmek amacıyla tahrik ortamını kamçılamaktan uzak durması herkesin hayrınadır. Kürt kökenli kardeÅŸlerim oyunu görmüştür. Türk Kürt kardeÅŸtir araya giren kim varsa kamburduk kanser hücresidir kahrolmaya mahkumdur. Devletin terörle masaya oturmasını hiç kimse, hiçbir ÅŸart altında beklemesin, aklından bile geçirmesin. Kana deÄŸil kardeÅŸliÄŸe susadıklarını göstersinler. Devlet, terör örgütüyle müzakere etmez. CHP cevap versin 4 parçalı büyük Kürdistan’ın kurulmasından yana mısınız açıklayın da görelim. Cesaretiniz varsa ifade ve itiraf edin.

“UZATTIÄžIM EL SAMÄ°MÄ° VE Ä°YÄ° NÄ°YETLÄ° BÄ°R ELDÄ°R, TÃœRKÄ°YE’DE BÄ°RLEÅžELÄ°M TEBLİĞİDÄ°R”

Uzattığım el samimi ve iyi niyetli bir eldir, Türkiye’de birleÅŸelim tebliÄŸidir. Elimi vatan ve devlet için uzattığımı herkesin bilmesinde yarar olacaktır. Elimizi bir süreç için deÄŸil kardeÅŸlik için uzatırız. Gün birleÅŸme günüdür.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

MEB sadece kadın öğretmenlere giyinme dersi verecek!

HIZLI YORUM YAP