25 Ekim 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnlerini başlarına geçirmeye devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'ne (TUSAŞ) yönelik terör saldırısına ilişkin "Bu tarz kalleşliklerle bize geri adım attıracaklarını zannedelerin tepesine binmeye, inlerini başlarına geçirmeye devam edeceğiz." dedi. Erdoğan, Türkiye'nin bekasına yönelik tüm tehditleri kaynağında bertaraf etme gücüne sahip olduğunu vurguladı

CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, Ä°stanbul Fuar Merkezi’nde “SAHA EXPO 2024 Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayii Fuarı Programı” konuÅŸtu.

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan’ın gündeminde Ankara’nın Kahramankazan ilçesindeki TUSAŞ tesislerine yönelik düzenlenen ve 5 kiÅŸinin ÅŸehit olduÄŸu terör saldırısı vardı.

“Türkiye Cumhuriyet devleti bekasına yönelik tüm tehditleri kaynağında bertaraf etme gücüne sahiptir.” diyen ErdoÄŸan, geri adım atmayacaklarını belirtti.

CumhurbaÅŸkanı, “Biz bu kalleÅŸliklerin arkasındaki niyetin ne olduÄŸunu çok net görebiliyoruz. Biz kiralık katil sürülerinin emellerinin ne olduÄŸunun da gayet farkındayız.” diye konuÅŸtu.

ErdoÄŸan’ın açıklamalarından satır baÅŸları şöyle:

“Önceki gün TUSAÅž’ın yerleÅŸkesine menfur bir terör saldırısı düzenlendi. Bu kalleÅŸ saldırıda ÅŸehit olan kahramanlarımıza Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Saldırıda yaralanan kardeÅŸlerimize de acil ÅŸifalar temenni ediyorum. Her ne kadar ÅŸehitlerimiz sebebiyle acımız büyük olsa da Türkiye Yüzyılı ülkümüzde kasteden alçaklarla mücadele azmimiz çok daha büyüktür. Bu tarz kalleÅŸliklerle bize geri adım attıracaklarını zannedelerin tepesine binmeye, inlerini baÅŸlarına geçirmeye devam edeceÄŸiz. Türkiye Cumhuriyeti sadece tüm terör örgütlerinden deÄŸil, bu cinayet ÅŸebekelerini üzerimize salan emperyalist çetelerden de daha büyüktür, daha güçlüdür.

“MÄ°LLETÄ°MÄ°ZÄ°N HUZURUNU HEDEF ALAN SALDIRILAR TERÖR BARONLARINI VURACAKTIR”

Türkiye Cumhuriyet devleti bekasına yönelik tüm tehditleri kaynağında bertaraf etme gücüne kapasitesine sahiptir. Åžu gerçeÄŸi herkes yakında görecektir milletimizin huzurunu hedef alan her türlü saldırı baÅŸarısız olacak en sonunda kandan beslenen terör baronlarını vuracaktır. Hainlerin ikisi de ölü olarak ele geçirilmiÅŸtir. Hava Kuvvetlerimiz ve MÄ°T BaÅŸkanlığımız bu alçak saldırıya cevabımızı Suriye ve Irak’taki terör hedeflerini yok ederek katbekat fazlasıyla vermiÅŸtir.

“KÄ°RALIK KATÄ°L SÃœRÃœLERÄ°NÄ°N EMELLERÄ°NÄ°N NE OLDUÄžUNUN FARKINDAYIZ”

Biz bu kalleşliklerin arkasındaki niyetin ne olduğunu çok net görebiliyoruz. Biz kiralık katil sürülerinin emellerinin ne olduğunun da gayet farkındayız. Dünkü güvenlik toplantımızda hain terör saldırısını ve atacağımız adımları ele aldık. Terör eylemi akabinde milletimizin yanı sıra muhalefet dahil siyasi partilerimizin benimsediği müşterek duruşu takdirle karşılıyoruz.

“TUZAÄžA DÜŞMEYECEĞİZ, TAVÄ°Z VERMEYECEĞİZ”

Tuzağa düşmeyeceğiz taviz vermeyeceğiz, birlik beraberliğimizden taciz vermeyeceğiz. İç karışıklık senaryoları yazanların oyunlarını bozacağız, heveslerini kursaklarında koyacağız.

“SORUMSUZ YAYINLARI TUSAÅž’TA DA GÖRDÃœK”

Sosyal medya mecraları zaten söz konusu Türkiye olduÄŸunda terör eyleminin eksik kalan yanlarını tamamlayan bir operasyon aygıtına dönüşmüş durumda. Onlardan tutarlı bir duruÅŸ beklemiyoruz. Bizi asıl üzen böyle meselelerde çok daha titiz yayın yapmasını beklediÄŸimiz yazılı görsel medyamızdır. Sorumsuz yayınları TUSAÅž’ta da gördük. Son dönemde medyamız bu tür hadiselerde çok kötü sınav veriyor. Bunun kabul edilebilir hiçbir yanı yoktur. Milletin, memleketin, devletimizin güzide kurumlarının hak ve çıkarlarının reyting yarışlarına feda edilmemesi gerekiyor. Bu tür sorumsuzlukların üzerine daha kararlı gideceÄŸiz.

“SON 22 YILDA SAVUNMA SANAYÄ°Ä° ALANINDA TAM ANLAMIYLA BÄ°R DESTAN YAZDIK”

Önümüze çıkarılan engellere rağmen son 22 yılda savunma sanayii alanında tam anlamıyla bir destan yazdık. Bu gerçeği muhalif dost düşman herkes görüyor. 2002 öncesi yıllarda teröre karşı mücadele eden askerlerimiz Türk savunma sanayiinin nasıl bir başarı hikayesine imza attığını çok iyi biliyor.

“BÄ°RÄ°LERÄ°NÄ°N DEMÄ°R KUBBE’SÄ° OLABÄ°LÄ°R BÄ°ZÄ°M DE ÇELÄ°K KUBBE’MÄ°Z VAR”

Çelik Kubbe ile ve diÄŸer pek çok projemizle kendimizi sürekli geliÅŸtirmeye çalışıyoruz. Birilerinin Demir Kubbe’si olabilir bizim de Çelik Kubbe’miz var.

“TÃœM SALDIRILARA RAÄžMEN YÃœRÃœYÜŞÜMÃœZ HIZLANARAK DEVAM EDECEK”

Fuar boyunca 4,6 milyar doları ihracat sözleÅŸmesi olmak üzere 6,2 milyar dolarlık anlaÅŸmaların imzalanacak olması dikkate deÄŸerdir. Sadece 2024 yılı içerisinde savunma sanayi ÅŸirketlerimiz 178 farklı ülkeye ürün ihraç ederek ciddi bir rekora imza attı. Bugün kimseden çekinmeden zalimlere en güçlü tepkiyi gösterebiliyorsak bunun arkasında savunma sanayiimizin baÅŸarıları bulunuyor. TÃœRKSAT 6A ve Ä°MECE projelerinde edindiÄŸimiz kabiliyetleri, Ay misyonumuzun hazırlık ve gerçekleÅŸtirme süreçlerinde de kullanacağız. Tüm saldırılara raÄŸmen yürüyüşümüz hızlanarak devam edecek.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Denizli’deki orman yangını sürüyor

HIZLI YORUM YAP