20 Aralık 2025 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.
MHP’nin bu haftaki grup toplantısının iptal edilmesinin ardından, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin hastaneye kaldırıldığı bilgisi geldi. Sağlık durumu merakla beklenen Bahçeli ile ilgili olarak, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’dan bir açıklama yapıldı.
Serbestiyet’ten Hilal Köylü’ye konuşan Yalçın, “Söz konusu rahatsızlığın kalıcı tedavisine yönelik çok yönlü tıbbi test ve değerlendirmeler sürmektedir” dedi.
“Partimizin bu hafta yapılması beklenen grup toplantısı, Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli’nin yakalandığı öksürük rahatsızlığının devam etmesi sebebiyle iptal edilmiştir.
Hâl böyleyken bazı müzmin çevrelerce sayın Genel Başkanımızın rahatsızlığına dair kamuoyunda asılsız dedikodular dolaştırılmaya başlanmış, maksatlı ve kötü niyetli spekülasyonlar üretilmeye teşebbüs edilmiştir.
Alınan sağlık tedbirleri ve sürdürülen tedaviye rağmen sayın Genel Başkanımızın öksürüğünün geçmemesi üzerine; hekimlerimiz, daha ileri tetkikler yapılması tavsiyesinde bulunmuşlardır. Söz konusu rahatsızlığın kalıcı tedavisine yönelik çok yönlü tıbbi test ve değerlendirmeler sürmektedir. Sayın Genel Başkanımızın sağlığı yerindedir.”
MHP’nin X hesabından ise Bahçeli’nin özel kalem müdürü Murat Çeliker’in şu açıklaması paylaşılmıştı:
“Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı, liderimiz Devlet Bahçeli, kontrollü bir şekilde planlanan zaman aralığında bazı tetkikler ve check-up yapılmak üzere tahlilleri ve sonuçları değerlendirilerek, tekrar mesaisine devam edecektir.”
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 6 Şubat mesajı
Green Card programı süresiz olarak durduruldu
İlaç fiyatları artırıldı
Emniyet Genel Müdürlüğü’nün adı değişiyor
ATM’den para çekmede yeni dönem
26 şirkete “mali müşavir” operasyonu
Yeni harçlar belli oldu
Tokat Belediye Başkanı’nın makam odasında dinleme cihazı bulundu
Akaryakıtta indirim yağmuru
Bursalılar “zemheri” geldi
Altından daha değerli; Kod adı: ALTIN S1
Green Card programı süresiz olarak durduruldu
İlaç fiyatları artırıldı
Emniyet Genel Müdürlüğü’nün adı değişiyor
ATM’den para çekmede yeni dönem
26 şirkete “mali müşavir” operasyonu
Yeni harçlar belli oldu
Tokat Belediye Başkanı’nın makam odasında dinleme cihazı bulundu
Akaryakıtta indirim yağmuru
Bursalılar “zemheri” geldi
Altından daha değerli; Kod adı: ALTIN S1
bursa escort görükle eskort görükle escort bayan bursa görükle escort bursa escort bursa escort bayan