15 Mart 2025 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
escort konya
a
en iyi rulet siteleri

Bakanlıktan yeni liste; Kırmızı ette sakatat…

Tarım ve Orman Bakanlığı gıdada taklit ve tağşiş yapan üreticileri ifşa etmeyi sürdürüyor. Bakanlığın sitesinden yayınlanan güncel listede birçok vatandaş düşmanı firmanın tereyağı, yoğurt, döner, köfte başta olmak üzere gıda ürünlerinde taklit ve tağşiş yaptıkları ortaya çıktı.

Vatandaşın sağlığını düşünmeksizin gıda ürünlerinde taklit ve tağşiş yapan firmaların listesi Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından güncellendi.

Bakanlık, “guvenilirgida.tarimorman.gov.tr” adresindeki bilgilere ekleme yaptı. Buna göre, taklit-tağşiş yapıldığı kesinleşmiş ürün sayısı ise 721’den 733’e yükseldi.

GIDADA SAHTECİLİK LİSTESİNE YENİ ÜRÜNLER EKLENDİ

Bakanlık tarafından yapılan son testlerde börek, tereyağı, yoğurt, zeytinyağı, döner, köfte, kaymak gibi ürünlerde sağlığı tehdit eden ve taklit-tağşiş yapılan maddeler tespit edildi.

İşte taklit ve tağşiş listesine giren yeni ürünler:

Kırmızı ette sakatat bulundu, Bakanlık o markaları duyurdu: İşte yeni ifşa listesi... - Sayfa 5
5|6

Kırmızı ette sakatat bulundu, Bakanlık o markaları duyurdu: İşte yeni ifşa listesi... - Sayfa 6BURSA’DAN İKİ FİRMA

Bursa’dan Moni Süt ve Süt Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi‘ne ait tereyağında ve Cüneyt Güldoğan Gıda İşletme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ne ait pişmiş et dönerde sağlığı tehdit eden ve taklit-tağşiş yapılan maddeler bulundu.

YORUMLAR

s


En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

DEİK Başkanı Nail Olpak: Önümüzde ticaret savaşları sınamaları var

HIZLI YORUM YAP