08 Haziran 2026 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.
Şirketten yapılan açıklamaya göre, Trendyol ile e-ihracat gerçekleştirerek dünya pazarlarına açılan yerli üretici ve satıcılar, başarılı satış performanslarını mayıs ayında da sürdürdü.
Trendyol’un mayıs ayı verilerine göre, Türk satıcılar e-ihracatta yaklaşık 2 milyon ürünü sınır ötesi pazarlarla buluÅŸturdu. Tekstil ve ev ürünleri, en fazla sipariÅŸ alan ürün grupları olarak ön plana çıktı.
Yerli satıcılar, Azerbaycan’da tişört, Körfez bölgesinde alt-üst takım, Orta ve DoÄŸu Avrupa (CEE) ve DACH (Almanya ve Avusturya) bölgelerinde elbise ihtiyaçlarını karşıladı. Tekstil harici en büyük talebi alan ürünler tava, saklama kabı ve alez oldu.
Türk ürünlerine en yoÄŸun ilgiyi Azerbaycan ve Körfez bölgesi gösterdi. “Made in Türkiye” etiketli ürünlerin en fazla satıldığı ÅŸehirler Bakü, Riyad, Cidde, Dubai ve BükreÅŸ olarak öne çıktı.
Bursa, e-ihracatta dikkati çekti
Trendyol’un sunduÄŸu e-ticaret deneyimi ile uluslararası pazarlara açılan ÅŸehirlere mayıs ayında Bursa liderlik etti. Bursa’yı, Adana, Gaziantep, Denizli ve Mersin takip etti.
E-ihracata yönelik saÄŸladığı uçtan uca hizmetler kapsamında Trendyol, yerli üretici ve satıcıları kampanyalarla desteklemeyi sürdürdü. Trendyol’un, Azerbaycan’a yönelik “Mega Mayıs” kampanyasının etkisiyle, Türkiye’den Azerbaycan’a yaklaşık 1 milyon ürün satışı gerçekleÅŸti.
Türk ürün ve üreticilerini dünya pazarlarına taşıyan Trendyol, mikro ihracat çözümleriyle son bir yılda 90 bini aşkın satıcısını e-ihracatçı hale getirdi. Trendyol ile e-ihracat yapan yerli işletmeler 2023 yılında 650 milyon dolarlık ihracat hacmi gerçekleştirdi.
Türkiye’nin lider e-ticaret platformu Trendyol, son olarak, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından düzenlenen “İhracatın Åžampiyonları” ödül töreninde e-ihracat kategorisinde zirveye çıkmıştı.
Yeni haftada kavurucu sıcaklar geliyor
1
Ocakta en çok onun fiyatı arttı
43227 kez okundu
2
Bursa ValiliÄŸi açıkladı… Kafe ve restoranlar…
16756 kez okundu
3
İşte Hanlar Bölgesi Projesi
16124 kez okundu
4
Nilüfer Belediyesporlu voleybolcu Lopez ölü bulundu
15306 kez okundu
5
AB ekonomisi 2020’de yüzde 6,4 küçüldü
14992 kez okundu
test123123
Bakan ÅžimÅŸek’ten enflasyon mesajı: Attığımız adımlarla etkileri sınırladık
Haziran ayı kira zam oranı belli oldu
Mayıs ayı enflasyon verileri açıklandı
test123123
KılıçdaroÄŸlu’ndan “grup toplantısı” açıklaması
BGM A.Åž Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Özenalp: “Gümrük Müşavirleri iÅŸin ehli olmak zorunda!”
Anayasa Mahkemesi süresiz nafakayı iptal etti
İşsizlik oranında sınırlı artış
Dış ticaret açığı 9 ayın en düşük seviyesinde
test123123
Bakan ÅžimÅŸek’ten enflasyon mesajı: Attığımız adımlarla etkileri sınırladık
Haziran ayı kira zam oranı belli oldu
Mayıs ayı enflasyon verileri açıklandı
test123123
KılıçdaroÄŸlu’ndan “grup toplantısı” açıklaması
BGM A.Åž Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Özenalp: “Gümrük Müşavirleri iÅŸin ehli olmak zorunda!”
Anayasa Mahkemesi süresiz nafakayı iptal etti
İşsizlik oranında sınırlı artış
Dış ticaret açığı 9 ayın en düşük seviyesinde
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
bursa escort görükle eskort görükle escort bayan bursa görükle escort bursa escort bursa escort bayan