18 Aralık 2025 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.
Bursa’da cezaevi personelini taşıyan servis aracına yönelik 20 Nisan’da uzaktan kumandalı EYP ile saldırı gerçekleÅŸtiren MLKP terör örgütünün silahlı yapılanması FESK hücresine yönelik Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) İstihbarat BaÅŸkanlığı koordinesindeki İstanbul Bursa Balıkesir ve İzmir Emniyet Müdürlüklerince yürütülen uzun soluklu istihbarat çalışmaları neticesinde, İzmir Dikili’de 17 Eylül’de 3 örgüt mensubu yakalanmıştı. Operasyonda firari olarak aranan ve Bursa eyleminde de bombayı Balıkesir’deki hücre evinde hazırlanması ve getirilmesi sürecinde yer alan Emre-Zafir kod adlı Cebrail GündoÄŸdu isimli örgüt mensubunun yakalanması için tüm birimler alarma geçirildi.
Menemen’de yakalandı
Operasyon sonrası hareket alanı daraltılan Cebrail GündoÄŸdu’nun yeni güvenli nokta bulma veya yurt dışına kaçmak amacıyla İzmir’e geldiÄŸinin tespit edilmesi üzerine, EGM İstihbarat BaÅŸkanlığı koordinesinde sürdürülen ve MİT BaÅŸkanlığınca destek verilen çalışmalar sonucunda GündoÄŸdu, 22 Ekim tarihinde İzmir polisi tarafından Menemen ilçesinde yakalandı.

Turuncu kategoride aranıyordu
Cebrail GündoÄŸdu’nun İçiÅŸleri Bakanlığının terör arananlar listesinde 1 milyon ödülle turuncu kategoride arandığı, MLKP’nin Suriye’de bulunan kampında uzun yıllar kaldığı, silah kullanma ve sabotaj eÄŸitimleri aldığı, 31 AÄŸustos 2017 tarihinde İzmir Buca’da Ceza infaz kurumu personelini taşıyan servis aracına ve 20 Nisan 2022 tarihinde Bursa’da Ceza infaz kurumu personelini taşıyan servis aracına el yapımı patlayıcı ile el yapımı patlayıcı (EYP) ile yapılan saldırı eylemlerinin faillerinden olduÄŸu bildirildi.
Adliyeye sevk edildi
Cebrail GündoÄŸdu’nun İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Åžube Müdürlüğündeki iÅŸlemleri tamamlandı. GündoÄŸdu, sabah saatlerinde emniyetten çıkartılarak adliyeye sevk edildi.

Saklanmasına yardım eden 8 şüpheliye gözaltı
Ayrıca yürütülen soruÅŸturma çerçevesinde, terör örgütü üyesinin saklanmasına yardım ve yataklık yaptığı tespit edilen 8 şüphelinin daha gözaltına alındığı, şüphelilerden 2’sinin ifadelerinin ardından serbest bırakıldığı, 6 şüphelinin emniyetteki iÅŸlemlerinin sürdüğü öğrenildi.
Togg için geri sayım: 29 Ekim!
1
Ocakta en çok onun fiyatı arttı
40400 kez okundu
2
Bursa ValiliÄŸi açıkladı… Kafe ve restoranlar…
16269 kez okundu
3
İşte Hanlar Bölgesi Projesi
15677 kez okundu
4
Nilüfer Belediyesporlu voleybolcu Lopez ölü bulundu
14833 kez okundu
5
AB ekonomisi 2020’de yüzde 6,4 küçüldü
14552 kez okundu
Tokat Belediye BaÅŸkanı’nın makam odasında dinleme cihazı bulundu
Akaryakıtta indirim yağmuru
Bursalılar “zemheri” geldi
Altından daha değerli; Kod adı: ALTIN S1
Gümrük işlemlerine yönelik ceza tutarı arttırıldı
Bursa’da okullara “yeni yıl” yasağı
Mehmet Akif Ersoy’un uyuÅŸturucu testi pozitif
Vergi yüzsüzleri açıklandı
MSB: Karadeniz’de insansız hava aracı düşürüldü
Gain Medya’ya operasyon: 3 yönetici gözaltında! TMSF, kayyum olarak atandı
Tokat Belediye BaÅŸkanı’nın makam odasında dinleme cihazı bulundu
Akaryakıtta indirim yağmuru
Bursalılar “zemheri” geldi
Altından daha değerli; Kod adı: ALTIN S1
Gümrük işlemlerine yönelik ceza tutarı arttırıldı
Bursa’da okullara “yeni yıl” yasağı
Mehmet Akif Ersoy’un uyuÅŸturucu testi pozitif
Vergi yüzsüzleri açıklandı
MSB: Karadeniz’de insansız hava aracı düşürüldü
Gain Medya’ya operasyon: 3 yönetici gözaltında! TMSF, kayyum olarak atandı
bursa escort görükle eskort görükle escort bayan bursa görükle escort bursa escort bursa escort bayan