14 Aralık 2025 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.
Bursa Ticaret ve Sanayi Odasından (BTSO) yapılan açıklamaya göre, Bursalı tekstilciler, 130’dan fazla katılımcının yeni sezon ürünlerini görücüye çıkardığı fuara katıldı.
Küresel Fuar Acentesi Projesi kapsamında, fuara giden Bursalı iş adamları, tekstil alanındaki son trendleri yansıtan kumaş örneklerini ve sürdürülebilir tekstil ürünlerini inceledi.

Türkiye Cumhuriyeti Los Angeles Başkonsolosu Sinan Kuzum, Bursalı firmaların stantlarını ziyaret etti. Kuzum, Türk tekstil endüstrisinin her geçen gün geliştiğini ve ihracatını artırdığını belirtti.
Türk firmalarının olduğu fuarlara iştirak etmenin çok büyük bir onur olduğunu vurgulayan Kuzum, şunları kaydetti:
“Teknoloji fuarına gidiyorsunuz, bir Türk şirketi karşınıza çıkıyor. Tekstil fuarına gidiyorsunuz, Türk şirketlerinin burayı domine ettiğini görüyorsunuz. Firmalarımızın stantlarını tek tek gezdik. Hakikaten burada harika işler var. Bağlantılar kuruluyor. Tekstil sektörü, ülkemizin dünya liginde ağırlığı olduğu bir alan. Modanın, tasarımın merkezi olan Los Angeles’ta bu işleri yapabilmek büyük bir başarı.”

BTSO 31. Meslek Komitesi Başkanı ve Interkidsy Firması Genel Müdürü Ali Azizoğlu da BTSO organizasyonuyla ABD’de güzel bir etkinliğe katıldıklarını belirterek, “Bu fuarda dünyanın dört bir yanından gelen katılımcılarla tanıştık. Gayet güzel geri dönüşler aldık. ABD, büyük potansiyeli olan bir pazar. Bu coğrafyada firmalarımız mutlaka olmalı.” ifadelerini kullandı.

Fuarda stant açan bir firmanın yöneticisi İlhan Uçar da fuara ikinci kez katıldığını ifade etti. Uçar, “Fuardan olumlu geri dönüşler aldık. Haziran ayında ABD’de bir şirket kurmak istiyoruz. ABD, emek ve özveri isteyen bir pazar. Ülkemiz ve sektörümüz, bu coğrafyada mutlaka yer almalı. Biz de bu vizyonla ABD’de kalıcı bir oyuncu olmak istiyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

Kadın, erkek ve çocuk giyim imalatı yapan bir firmanın yöneticisi Ahmet Kaya da “İspanya, İngiltere, Portekiz ve Fransa gibi Avrupa ülkelerine ihracat yapıyoruz. İlk defa ABD’ye geldik. Alıcılardan olumlu tepkiler gördük. Fuarın ilk günü ilk siparişlerimizi de aldık. LA Textile Show’da önümüzdeki süreçte yer almaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
AA
Motokuryeler için “elektrikli araç” önerisi
TÜRK-İŞ asgari ücret masasına oturmadı
Hangi Çiçek Soğanlarının İhracatı Yasaklandı?
Yeşilova Otomotiv’e Karsan’dan “Kalite Ödülü”
TCMB Başkanı Fatih Karahan: Ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz
AJet’ten yurt dışı seyahatlerde yüzde 40 indirimli bilet
İşte dünyanın en güçlü kadınları
Yan Yana’ 2025’in en çok izlenen filmi oldu
DEM Parti bugün Bahçeli’yi ziyaret edecek
Asgari ücret maratonu bugün başlıyor
Rekabet Kurumu idari para cezası alt sınırını belirledi
TÜRK-İŞ asgari ücret masasına oturmadı
Hangi Çiçek Soğanlarının İhracatı Yasaklandı?
Yeşilova Otomotiv’e Karsan’dan “Kalite Ödülü”
TCMB Başkanı Fatih Karahan: Ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz
AJet’ten yurt dışı seyahatlerde yüzde 40 indirimli bilet
İşte dünyanın en güçlü kadınları
Yan Yana’ 2025’in en çok izlenen filmi oldu
DEM Parti bugün Bahçeli’yi ziyaret edecek
Asgari ücret maratonu bugün başlıyor
Rekabet Kurumu idari para cezası alt sınırını belirledi
bursa escort görükle eskort görükle escort bayan bursa görükle escort bursa escort bursa escort bayan