12 Ocak 2026 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.
Bursa‘nın turizmden hak ettiÄŸi payı alabilmesini ve sahil kenti özelliÄŸini ön plana çıkarmayı hedefleyen Bursa BüyükÅŸehir Belediyesi, yıllardır konuÅŸulmasına raÄŸmen hayata geçirilemeyen ÅŸehir içi deniz ulaşımını baÅŸlatıyor. 13 Temmuz Cumartesi günü düzenlenecek törenin ardından Mudanya İskelesi‘nden seferler baÅŸlatılacak. Mudanya, Tirilye, Gemlik ve Kumla arasında 458 kiÅŸi kapasiteli modern teknelerle yapılacak deniz ulaşımı, Cuma-Cumartesi ve Pazar günleri vatandaÅŸlara konforlu seyahat etme imkanı sunacak.

BURULAÅž Genel Müdürü Fahrettin BeÅŸli, Cumartesi günü baÅŸlatılacak olan ‘Körfez Seferleri‘ ile birlikte özellikle yaz döneminde deniz kültürünün geliÅŸtirilmesinin amaçlandığını söyledi.
Gemlik Körfezi’nin limanları, yerleÅŸim merkezleri, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle büyük önem taşıdığını belirten BeÅŸli, bu baÄŸlamda Mudanya-Tirilye ve Mudanya-Gemlik ve Kumla rotasıyla yolcu taşımacılığı yapılacağını ifade etti. BeÅŸli, “İstanbul veya yakın çevrelerden belirlenen rotalara kolay ve keyifli ulaşım saÄŸlanabilmesi için güzergahlar ve sefer zamanlamaları, İstanbul’dan gelen BUDO seferleriyle entegre edilmiÅŸtir. İstanbul’dan BUDO ile gelenler, bu hizmetle kolayca Tirilye’ye ulaÅŸabilecek. Aynı güzergahla İstanbul’a dönebilecek. Bu proje, Bursa’nın turizmine katkıda bulunacaktır.

Åžehrin deniz kimliÄŸini de ön plana çıkartacaktır. İlk sefer 13 Temmuz’da baÅŸlayacak. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri düzenli olarak yapılacak. Yolcular, 458 kiÅŸi kapasiteli teknelerle yolculuk yapacak. Ödemelerde öncelik BursaKart sahiplerine verilecektir. Yolcu taleplerine göre zaman içerisinde revizeler yapılacak. Denizin keyfini çıkartmaya vatandaÅŸlarımızı davet ediyoruz” dedi. VatandaÅŸlar, sefer saatleri ve ücretleri ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.burulas.com.tr adresinden ulaÅŸabilir.

Bursa’da saÄŸanak su baskınlarına neden oldu
1
Ocakta en çok onun fiyatı arttı
40840 kez okundu
2
Bursa ValiliÄŸi açıkladı… Kafe ve restoranlar…
16392 kez okundu
3
İşte Hanlar Bölgesi Projesi
15791 kez okundu
4
Nilüfer Belediyesporlu voleybolcu Lopez ölü bulundu
14945 kez okundu
5
AB ekonomisi 2020’de yüzde 6,4 küçüldü
14658 kez okundu
Dolar/TL bugün ne kadar?
Motorine zam gelecek
Altın fiyatlarında yeni rekor
Bebek Otel’de kaçak bölümler yıkılıyor
En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?
3 şirketten 1’i kapanıyor
BM’den Türkiye için büyüme ve enflasyon tahmini
Altın kaçakçılığına yönelik yeni operasyon
Osmangazi Köprüsü’ne fırtına engeli
Bedelli askerlik başvuruları başladı
Dolar/TL bugün ne kadar?
Motorine zam gelecek
Altın fiyatlarında yeni rekor
Bebek Otel’de kaçak bölümler yıkılıyor
En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?
3 şirketten 1’i kapanıyor
BM’den Türkiye için büyüme ve enflasyon tahmini
Altın kaçakçılığına yönelik yeni operasyon
Osmangazi Köprüsü’ne fırtına engeli
Bedelli askerlik başvuruları başladı
bursa escort görükle eskort görükle escort bayan bursa görükle escort bursa escort bursa escort bayan