20 Aralık 2025 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.
Türkiye Bankalar BirliÄŸi (TBB), depremin bölge ekonomisinde yol açtığı olumsuz etkilere maruz kalan, ödeme güçleri olumsuz etkilenen banka müÅŸterilerinin bankalara olan borçlarının ödenmesinde ve/veya kendilerine finansman olanakları saÄŸlanmasında gerekli kolaylıkların gösterilmesi hususunda üyelere tavsiyede bulundu.
TBB’den yapılan açıklamada, dünkü yönetim kurulu toplantısında, afet bölgesinde yaÅŸanan muhtelif sorunların hafifletilmesine katkıda bulunulması, bankacılık hizmetlerinin kesintisiz olarak sürdürülmesi ve bölgenin ihtiyaç duyabileceÄŸi desteÄŸin saÄŸlanması konularının görüÅŸüldüÄŸü belirtildi.
Toplantıda, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) ile eÅŸ güdüm halinde bankalar tarafından alınan önlemler ve yapılan çalışmaların deÄŸerlendirildiÄŸi ifade edilen açıklamada, ÅŸunlar kaydedildi:
“Yönetim kurulumuz, depremin bölge ekonomisinde yol açtığı olumsuz etkilere maruz kalan, ödeme güçleri olumsuz etkilenen banka müÅŸterilerinin bankalara olan borçlarının ödenmesinde ve/veya kendilerine finansman olanakları saÄŸlanmasında gerekli kolaylıkların gösterilmesi hususunda üyelerimize tavsiyede bulunulmasına, mücbir halin yaÅŸandığı mahalde ikametgahı/iÅŸ yeri adresi veya ÅŸubede hesabı bulunan müÅŸterilerin kredi risk, kredi ödeme, senet ve çek iÅŸlemlerine iliÅŸkin bildirimlerinin, Risk Merkezi mücbir hal düzenlemesi çerçevesinde yapılması hususunda gerekli hassasiyetin gösterilmesi için Risk Merkezi üyelerinin bilgilendirilmesine karar vermiÅŸtir. Elazığ ilimiz ve yakın çevresinde meydana gelen deprem felaketi nedeniyle vefat eden vatandaÅŸlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına baÅŸsaÄŸlığı, yaralananlara acil ÅŸifalar diliyoruz. Bölgemize ve ülkemize geçmiÅŸ olsun.”
AA
Dolarda son durum!
Green Card programı süresiz olarak durduruldu
İlaç fiyatları artırıldı
Emniyet Genel Müdürlüğü’nün adı deÄŸiÅŸiyor
ATM’den para çekmede yeni dönem
26 ÅŸirkete “mali müşavir” operasyonu
Yeni harçlar belli oldu
Tokat Belediye BaÅŸkanı’nın makam odasında dinleme cihazı bulundu
Akaryakıtta indirim yağmuru
Bursalılar “zemheri” geldi
Altından daha değerli; Kod adı: ALTIN S1
Green Card programı süresiz olarak durduruldu
İlaç fiyatları artırıldı
Emniyet Genel Müdürlüğü’nün adı deÄŸiÅŸiyor
ATM’den para çekmede yeni dönem
26 ÅŸirkete “mali müşavir” operasyonu
Yeni harçlar belli oldu
Tokat Belediye BaÅŸkanı’nın makam odasında dinleme cihazı bulundu
Akaryakıtta indirim yağmuru
Bursalılar “zemheri” geldi
Altından daha değerli; Kod adı: ALTIN S1
bursa escort görükle eskort görükle escort bayan bursa görükle escort bursa escort bursa escort bayan