20 Aralık 2025 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.
Tarsus Fuarcılık ve No On Fuarcılık tarafından organize edilen Go Green Türkiye 2023’te, 120 katılımcı marka, 8 bin metrekare sergileme alanında elektrikli araç dünyasının inovatif ürünlerini ve yeni teknolojilerini vitrine çıkaracak.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Tarsus Fuarcılık Genel Müdürü Zekeriya Aytemur, kasım ayında No On Fuarcılık ile Bursa’da ilkini gerçekleştirecekleri Go Green Türkiye 2023’ü sürdürülebilir yaşam ve çevre için sıfır emisyon hedefiyle düzenlediklerini bildirdi.
Türkiye’de elektrikli araç sektörünün gelişmesi ve sektör paydaşlarını bir araya getirmek misyonuyla yola çıktıklarını aktaran Aytemur, “Elektrikli araç dünyasının tüm paydaşlarının yer alacağı bu fuarı ziyaret eden profesyoneller, sektöre dair aradıkları her şeyi bir arada bulabilecek.” ifadelerini kullandı.
Aytemur, işini büyütmek, doğru hedef kitleyle buluşmak, yeni olgunlaşan bu pazarda başlangıçtan itibaren güçlü bir konum elde etmek ve markasını yeni ve heyecan verici bir sektörle aynı anda anılır hale getirmek isteyen firmaların, Go Green Türkiye’de yerini almaya başladığını sözlerine ekledi.
Elektrikli araç sektörünün başkenti Bursa’nın üç gün boyunca ev sahipliği yapacağı Go Green Türkiye 2023’te, otomobil, motosiklet, bisiklet, scooter, otobüs, minibüs, lokomotif, yat motorları, golf arabaları ve iş makineleri gibi birbirinden farklı elektrikli araç modelleri, şarj donanım ve yazılımları, şarj istasyonları, akıllı ve hızlı şarj çözümleri, pil ve pil teknolojisi yönetim sistemleri, akıllı şebeke çözümleri, sertifikasyon, test ve ölçüm hizmetleriyle satış sonrası bakım ve onarım hizmetleri gibi sektöre dair her şey bir arada sergilenecek.
AA
Benzine büyük zam
Green Card programı süresiz olarak durduruldu
İlaç fiyatları artırıldı
Emniyet Genel Müdürlüğü’nün adı değişiyor
ATM’den para çekmede yeni dönem
26 şirkete “mali müşavir” operasyonu
Yeni harçlar belli oldu
Tokat Belediye Başkanı’nın makam odasında dinleme cihazı bulundu
Akaryakıtta indirim yağmuru
Bursalılar “zemheri” geldi
Altından daha değerli; Kod adı: ALTIN S1
Green Card programı süresiz olarak durduruldu
İlaç fiyatları artırıldı
Emniyet Genel Müdürlüğü’nün adı değişiyor
ATM’den para çekmede yeni dönem
26 şirkete “mali müşavir” operasyonu
Yeni harçlar belli oldu
Tokat Belediye Başkanı’nın makam odasında dinleme cihazı bulundu
Akaryakıtta indirim yağmuru
Bursalılar “zemheri” geldi
Altından daha değerli; Kod adı: ALTIN S1
bursa escort görükle eskort görükle escort bayan bursa görükle escort bursa escort bursa escort bayan