02 Haziran 2023 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

Erdoğan’a termal kamera önlemi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti grup toplantısı için TBMM'deydi. Ancak bugün bir kişi daha dikkat çekti. Özel bir termal kamerayla bir ekip, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın etrafındaki kalabalığı kesintisiz şekilde izlemeye devam etti.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı’na katıldı. Erdoğan, grup toplantısı çıkışında vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.

 Erdoğan’ın geçtiği yerlerde vatandaşlar termal kamerayla koronavirüs tehdidine karşı izlendi.

Özel bir kamerayla bir kişi Cumhurbaşkanı Erdoğan‘ın attığı her adımı izledi. O kameranın hedefindeki asıl kişi, Cumhurbaşkanı’nın grup toplantısını izlemek için gelen kişilerdi. Herkesin ateşi tek tek kontrol edildi.

Ateşi 36’nın üzerine çıkan herhangi bir kişiye rastlanmadı. Ancak bu tedbir uygulanmaya devam edecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir süredir tokalaşma ve sarılmayı bırakmıştı. Sadece selamlaşma yolunu tercih etmişti. Ancak bu tedbir TBMM’de ilk kez uygulandı.

AA

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Üniversiteler eğitime ara verdi!

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

escort ankara