21 Mayıs 2026 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.
İlk kez kıtalararası gerçekleştirilen Oral B İstanbul Boğaziçi Triatlonu sona erdi.
Kanlıca İskelesi’nden 06.30’da yüzme ile başlayan ve 500 triatletin katıldığı yarışlarda sporcular, 2 bin 300 metrelik parkurun ardından Küçüksu İskelesi’nde karaya çıktı. Daha sonra Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden geçip Harp Akademileri Kavşağı’ndan dönerek 40 kilometrelik parkuru bisikletle tamamlayan sporcular, Küçüksu-Çubuklu arasında 3 tur olarak hazırlanan 10 kilometrelik parkuru koşarak yarışı tamamladı.
handikap giriş
İstanbul Oral B Boğaziçi Triatlonu’nda elit erkekler birincisi, Yüz Bin Koş Spor Kulübü’nden Gültıgın Er olurken, elit kadınlar kategorisi birincisi Göztepe Spor Kulübü’nden İpek Öztosun oldu.
Dereceye giren sporculara ödüllerini Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Bayram Yalçınkaya, Beykoz Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu verdi.

Federasyon Başkanı Bayram Yalçınkaya, töreninde yaptığı konuşmada, “Bu organizasyon için çok uğraştık ve başardık. İzlerken duygulandık. Hayalimize ortak olanlara teşekkür ediyorum. Seneye daha iyisini yapacağız.” dedi.
Erkekler genel klasman sonuçları şöyle:
1- Bahadır Tama (Antalya Spor Kulübü)

2- Bartu Ören (Çelpa Spor Kulübü)
3- Oleg Astanin (TRIA Spor Kulübü)
Kadınlar genel klasman sonuçları:
1- Merve Güney (Ferdi Spor Kulübü)
2- Çiğdem Tütüncü (Göztepe Spor Kulübü)
3- Melda Fatma Derviş (Adalar Su Sporları Kulübü)
İstanbul Oral B Boğaziçi Triatlonu’nda yarışan deneyimli sporculardan 72 yaşındaki ‘demir adam’ lakaplı Ali Bıdı, çok güzel bir yarışmayı geride bıraktıklarını söyledi.
AA muhabirine açıklamalarda bulunan Bıdı, “Yarış iyi geçti. Çok güzel bir yarıştı. İlk defa Boğaziçi’nde yarıştım. En iyi derecemi yaptığıma inanıyorum. 72 yaşındayım. Test yaptırdım, biyolojik yaşım 33 çıktı. İçimdeki yaş da 25. Sağlıklı yaşamak isteyen, benim gibi beslenip, spor yapan cennete sağlıklı gider.” diye konuştu.
Sağlıklı olmak için spor yapmanın önemine dikkati çeken Bıdı, “Triatlona 2015’te başladım. Çok güzel bir spor. Hurda araba gibiydim, kendi motorumu tamir etmeyi öğrendim. 16 yıldır ilaç kullanmıyorum. Doktorlarla sadece selamlaşıyorum. Spor en iyi ilaç. Spordan başka ilaç yok. Problemi, derdi olan spor yapacak.” dedi.
AA
78. Venedik Film Festivali sona erdi
1
İş dünyası 2020’ye umutla bakıyor
440639 kez okundu
2
Sanayi Bakanı Müjdeyi verdi!
296246 kez okundu
3
Dış ticaret açığı, ağustosta yüzde 168 arttı
112044 kez okundu
4
Gümrük alacaklarını yapılandırmaya ilişkin usul ve esaslar belli oldu
100776 kez okundu
5
“Ekonomi Bilim Kurulu kurulsun”
100323 kez okundu
Ünlülere yönelik uyuşturucu operasyonu: Onur Tuna, Feyza Civelek ve Mabel Matiz gözaltında
Mehmet Akif Ersoy hakkında 286 yıla kadar hapis talebi
Usta sanatçı Haluk Levent yoğun bakıma alındı
Toyota testi geçemedi
BEST Grubu 172. Toplantısını Gerçekleştirdi
İhracatçı, ‘sistem kaydı’ mağduru
Konut fiyatları yine enflasyonun gerisinde
Altında son 2 ayın en düşük rakamları görüldü
Tokat’ta taşkına karşı mahalle ve köyler tahliye ediliyor
Malatya’da 5.6 büyüklüğünde deprem
Ünlülere yönelik uyuşturucu operasyonu: Onur Tuna, Feyza Civelek ve Mabel Matiz gözaltında
Mehmet Akif Ersoy hakkında 286 yıla kadar hapis talebi
Usta sanatçı Haluk Levent yoğun bakıma alındı
Toyota testi geçemedi
BEST Grubu 172. Toplantısını Gerçekleştirdi
İhracatçı, ‘sistem kaydı’ mağduru
Konut fiyatları yine enflasyonun gerisinde
Altında son 2 ayın en düşük rakamları görüldü
Tokat’ta taşkına karşı mahalle ve köyler tahliye ediliyor
Malatya’da 5.6 büyüklüğünde deprem
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
bursa escort görükle eskort görükle escort bayan bursa görükle escort bursa escort bursa escort bayan