19 Aralık 2025 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.
Yüksel, yaptığı açıklamada, son tahmin ve deÄŸerlendirmelere göre Türkiye’de sıcaklıkların kademeli olarak düşmesini beklediklerini söyledi.
Kavurucu sıcaklıkların bu hafta etkisini azaltmaya baÅŸladığını belirten Yüksel, “Yağışla birlikte pazar günü batı bölgelerde, pazartesi günü iç kesimlerde, salı günü ise doÄŸu bölgelerde sıcaklıklarda kademeli azalış olacak. ÇarÅŸamba gününden itibaren yeniden sıcaklıklarda özellikle kuzey ve iç bölgelerde bir miktar artış bekliyoruz ancak geçtiÄŸimiz haftalardaki gibi ekstrem deÄŸerlere ulaÅŸmayacak. Yine de sıcak günler çarÅŸamba gününden itibaren tekrar gelecek.” diye konuÅŸtu.

Yağışların ise pazar günü Ege kıyıları ile Akdeniz’in iç ve doÄŸu kesimlerinde görüleceÄŸini aktaran Yüksel, ÅŸunları kaydetti:
“Pazartesi günü Akdeniz Bölgesi, DoÄŸu Karadeniz’in kıyı kesimleriyle, Afyonkarahisar, NiÄŸde, Kayseri, Sivas ve Malatya’da saÄŸanak ve gök gürültülü saÄŸanak bekliyoruz. Salı günü ise yağışların doÄŸu kesimlere hareket etmesini, DoÄŸu Akdeniz, DoÄŸu Karadeniz, DoÄŸu ve GüneydoÄŸu Anadolu Bölgesi’yle Sivas çevrelerinde yağışlar görülmesini bekliyoruz. ÇarÅŸamba itibarıyla yağışlı havanın da ülkemizi terk edeceÄŸini söyleyebiliriz.”
Yüksel, sıcaklıkların İstanbul’da çarÅŸamba gününe kadar 31-33 derece, İzmir’de 32-33 derece olacağını, hafta ortasından itibaren mevsim normallerinin birkaç derece üzerinde artış yaÅŸanacağını söyledi.
BaÅŸkentin hava durumuna iliÅŸkin olarak da Yüksel, “Ankara’da hafta ortasına kadar 33-34 derece olan sıcaklıkların çarÅŸamba gününden itibaren 36-37 derecelere tekrar ulaÅŸmasını bekliyoruz. Yani sıcaklıklar çarÅŸamba gününden itibaren yeniden artışa geçecek. GeçtiÄŸimiz günlerdeki gibi ekstrem sıcaklıklar olmayacak ama yine de kavurucu sıcaklıklar bizimle beraber olacak.” deÄŸerlendirmesini yaptı.
DİJİTAL ÇAĞIN KAYIP ENTELEKTÜELİNE MEKTUP
1
İş dünyası 2020’ye umutla bakıyor
392484 kez okundu
2
Sanayi Bakanı Müjdeyi verdi!
293844 kez okundu
3
Dış ticaret açığı, ağustosta yüzde 168 arttı
109454 kez okundu
4
Gümrük alacaklarını yapılandırmaya ilişkin usul ve esaslar belli oldu
52420 kez okundu
5
“Ekonomi Bilim Kurulu kurulsun”
52171 kez okundu
Green Card programı süresiz olarak durduruldu
İlaç fiyatları artırıldı
Emniyet Genel Müdürlüğü’nün adı deÄŸiÅŸiyor
ATM’den para çekmede yeni dönem
26 ÅŸirkete “mali müşavir” operasyonu
Yeni harçlar belli oldu
Tokat Belediye BaÅŸkanı’nın makam odasında dinleme cihazı bulundu
Akaryakıtta indirim yağmuru
Bursalılar “zemheri” geldi
Altından daha değerli; Kod adı: ALTIN S1
Green Card programı süresiz olarak durduruldu
İlaç fiyatları artırıldı
Emniyet Genel Müdürlüğü’nün adı deÄŸiÅŸiyor
ATM’den para çekmede yeni dönem
26 ÅŸirkete “mali müşavir” operasyonu
Yeni harçlar belli oldu
Tokat Belediye BaÅŸkanı’nın makam odasında dinleme cihazı bulundu
Akaryakıtta indirim yağmuru
Bursalılar “zemheri” geldi
Altından daha değerli; Kod adı: ALTIN S1
bursa escort görükle eskort görükle escort bayan bursa görükle escort bursa escort bursa escort bayan