3 Temmuz 2000’de hayatını kaybeden usta oyuncu Kemal Sunal için kabri başında anma töreni düzenlendi.
Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki törene Kemal Sunal’ın eÅŸi Gül Sunal, oÄŸlu Ali Sunal, kızı Ezo Sunal, gelini Nazlı Sunal ve sevenleri katıldı.
Törende, Kuran-ı Kerim okundu ve dualar edildi. Ardından aile üyeleri basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

“BEKLİYORUM HÂLÂ, SANKİ GELECEKMİŞ GİBİ”
Kemal Sunal’ın eÅŸi Gül Sunal “Bekliyorum hâlâ sanki gelecekmiÅŸ gibi. Sevenleri onu unutmadı, en büyük desteÄŸi de onlardan alıyoruz. Hepsine çok minnettarım, teÅŸekkür ediyorum. Kolay deÄŸil, zaman geçtikçe daha da zorlaşıyor. Ama çocuklarım, torunlarım, Kemal’in sevenleri, birçok ÅŸey diri tutuyor, ayakta tutuyor” dedi.

Kızı Ezo Sunal ise, “Her ne kadar gülümseyerek analım istesek de bir burukluk ve özlem oluyor. Ama sevenlerinin ilgisi, mesajları ve paylaşımlarını görmek bizi çok mutlu ediyor açıkçası” diye konuÅŸtu.

“BABAMLA OLMAMA SÜREM, BABAMLA OLMA SÜREMİ BU YIL GEÇTİ”
OÄŸlu Ali Sunal da “Bu sene babamla olmama sürem, babamla olma süremi geçti. Yani yanımda olduÄŸundan ÅŸimdi artık daha çok oldu, ilk defa bu tarafa geçtik. Çok özlüyoruz ama annemin ve Ezo’nun da dediÄŸi gibi yaÅŸatıyorlar, seviyorlar. En önemlisi bu sene Kemal Sunal Müzesi açıldı sevenleri daima ziyaret ediyor” ifadelerini kullandı.




Gündem
Gündem
Gündem
Gündem
Gündem
Gündem
Green Card programı süresiz olarak durduruldu
İlaç fiyatları artırıldı
Emniyet Genel Müdürlüğü’nün adı deÄŸiÅŸiyor
ATM’den para çekmede yeni dönem
26 ÅŸirkete “mali müşavir” operasyonu
Yeni harçlar belli oldu
Tokat Belediye BaÅŸkanı’nın makam odasında dinleme cihazı bulundu
Akaryakıtta indirim yağmuru
Bursalılar “zemheri” geldi
Altından daha değerli; Kod adı: ALTIN S1
Gümrük işlemlerine yönelik ceza tutarı arttırıldı
Bursa’da okullara “yeni yıl” yasağı
Mehmet Akif Ersoy’un uyuÅŸturucu testi pozitif
Vergi yüzsüzleri açıklandı
MSB: Karadeniz’de insansız hava aracı düşürüldü