21 Mart 2023 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

Sınavlar iptal!

Koronavirüs önlemler kapsamında açık öğretim sınavları ertelendi.

Milli Eğitim Bakanlığı, 21-22 Mart tarihlerinde yapılacak açık öğretim kurumu sınavlarını erteleme kararı aldı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, şunları kaydetti:

“Bildiğiniz gibi koronavirüs önlemleri çerçevesinde tüm süreçlerimizi gözden geçiriyor ve gerekli önlemleri alıyoruz. Bu kapsamda 21 ve 22 Mart tarihlerinde yapılacak ve yaklaşık 3 milyon öğrencinin gireceği, 400 binin üzerinde öğretmenimizin görev alacağı açık öğretim kurumları sınavlarını erteleme kararı aldık. Bu sınavların yurt dışı merkezlerindeki sınavlarını önlem olarak zaten önceden iptal etmiştik. Dolayısıyla bu sınav hem yurt içi hem de yurt dışında söz konusu tarihlerde yapılmayacak.

Arkadaşlarımız bu sınavın ne zaman yapılabileceği ile ilgili çalışmayı da tamamladılar. Eylül ayında yapacağımız ek sınav tarihi ile bu sınavı birleştireceğiz ve ertelenen sınavı eylül ayı içerisinde yurt içi ve yurt dışında aynı tarihlerde yapacağız.”

Kur’an Kursları iki hafta tatil

Öte yandan  Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Kur’an kurslarının 16 Mart itibarıyla 29 Mart’a kadar iki hafta süresince tatil edildiğini bildirdi.

AA

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Tıp Bayramı kutlu olsun!

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

escort ankara