14 Mart 2026 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.
Anadolu Ajansının (AA) ulaÅŸtığı güvenlik kamerası görüntülerinde, Özer’in, 20 Nisan Salı günü 17.15 sıralarında 34 DFC 567 plakalı siyah renkli otomobil ile havalimanına geldiÄŸi ve 3 numaralı kapı karşısında bulunan otopark giriÅŸinde aracını valeye teslim ederek arka koltuktaki sırt çantasını aldığı görülüyor.
Özer’in daha sonra yürüyerek 3 numaralı kapıya geldiÄŸi, 17.21’de terminale giriÅŸ yaptığı, saat 17.46’da ise M-18 numaralı bilet kontuarında check-in iÅŸlemini yaparak ayrıldığı anlar görüntülere yansıyor.
Güvenlik kamerası kayıtlarında, dış hatlar gidiÅŸ terminalinde saat 17.57’de 32 numaralı pasaport kontuarından çıkış iÅŸlemlerini yaptıran Faruk Fatih Özer’in, arındırılmış alanda bir süre dolaÅŸtıktan sonra 19.25 sıralarında C-4 uçuÅŸ kapısından iÅŸlem yaparak Arnavutluk’un baÅŸkenti Tiran’a gidecek olan uçaÄŸa bindiÄŸi anlar yer alıyor.
Kayıtlarda, Özer’in havalimanı içerisinde bulunduÄŸu süre boyunca herhangi bir kiÅŸiyle temasının olmadığı ancak sakin görüntüsüyle, çıkışını sıradan bir seyahat gibi göstermeye çalıştığı da dikkati çekiyor.

Anadolu Cumhuriyet BaÅŸsavcılığı tarafından kullanıcıların Thodex adlı kripto para borsasındaki hesaplarına eriÅŸemediÄŸi ve ÅŸirket sahibinin yurt dışına kaçtığı yönündeki ihbar üzerine 22 Nisan’da resen soruÅŸturma baÅŸlatılmıştı.
Bu kapsamda ÅŸirket sahibi şüpheli Faruk Fatih Özer’in 20 Nisan’da yurt dışına çıktığı resmi belge ve kayıtlarla doÄŸrulanırken, ÅŸirketin resmi adreslerinde herhangi bir faaliyet olmadığı belirlenmiÅŸti.
Hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılan Özer’in de arasında bulunduÄŸu 82 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilmiÅŸti.
Siber Suçlarla Mücadele Åžube Müdürlüğü ekiplerince, İstanbul merkezli 8 ilde düzenlenen operasyonda 81 şüpheli yakalanmış, şüphelilerden Faruk Fatih Özer’in aÄŸabeyi Güven Özer ile kardeÅŸi Serap Özer’in de aralarında bulunduÄŸu 6’sı tutuklanmıştı. Ayrıca, şüphelilerden 38’i adli kontrol ÅŸartıyla, 37’si ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.
Interpol tarafından 23 Nisan’da hakkında kırmızı bülten çıkarılan Thodex’in sahibi Faruk Fatih Özer’in yakalanması için çalışmalar devam ediyor.
AA
‘Sahil Rüzgarı Operasyonu’ baÅŸlatıldı
Tarihçi ve yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı hayatını kaybetti
MSB: İran’dan üçüncü füze engellendi
İstihdam desteğinde 250 çalışan sayısı sınırı kaldırıldı
Mersin’de İngiliz yarış atı kavurma yapıldı
Tokat 5.5 büyüklüğünde depremle sallandı
İlber Ortaylı entübe edildi
KuÅŸadası Belediyesi’ne operasyon
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Milli Savunma Bakanlığı’ndan S-400 açıklaması
İlaç fiyatlarına yüzde 6 zam
Tarihçi ve yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı hayatını kaybetti
MSB: İran’dan üçüncü füze engellendi
İstihdam desteğinde 250 çalışan sayısı sınırı kaldırıldı
Mersin’de İngiliz yarış atı kavurma yapıldı
Tokat 5.5 büyüklüğünde depremle sallandı
İlber Ortaylı entübe edildi
KuÅŸadası Belediyesi’ne operasyon
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Milli Savunma Bakanlığı’ndan S-400 açıklaması
İlaç fiyatlarına yüzde 6 zam
bursa escort görükle eskort görükle escort bayan bursa görükle escort bursa escort bursa escort bayan